25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Netflix: 5 νέοι τίτλοι για να τσεκάρεις

Φήμες θέλουν τους χρήστες του Netflix να περνούν περισσότερο χρόνο στην πλατφόρμα προσπαθώντας να αποφασίσουν τι να δουν από την ώρα που περνούν όντως παρακολουθώντας το περιεχόμενό του. Επειδή ο χρόνος μας είναι πολύτιμος, πριν από εσένα για εσένα, επιλέξαμε 5 must sees που έρχονται οσονούπω στην πλατφόρμα streaming. Ανάμεσά τους και η νέα ταινία του Benedict Cumberbatch για την οποία διαβάζεις εκτενώς στο νέο Esquire Δεκεμβρίου, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ.

Τσέκαρε παρακάτω, τι μένει οπωσδήποτε να δεις, μέχρι να αποχαιρετήσουμε οριστικά το Νοέμβριο.

Το Νησί των Ξωτικών

 

Αν θες μία τυπική ευχάριστη χριστουγεννιάτικη σειρά, μη δεις το Elves. Εδώ έχουμε κάτι που φέρνει περισσότερο σε εφιάλτη των Χριστουγέννων, καθώς παρακολουθούμε μία οικογένεια να περνάει δύσκολα στις διακοπές της αντιμετωπίζοντας μία αρχαία απειλή.

Πρεμιέρα: Κυριακή 28/11

Ο Φάρος (The Lighthouse)

Ένα θρίλερ εποχής με τους Robert Pattinson και Willem Dafoe θα ήταν δύσκολο να μην τραβούσε την προσοχή μας. Στην προκειμένη περίπτωση, η υπόθεση εξελίσσεται τη δεκαετία του 1890 στη Νέα Αγγλία, όταν ένας φαροφύλακας αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο βετεράνος συνεργάτης του είναι επικίνδυνα ανισόρροπος. Παρόλα αυτά, τα φαινόμενα για μία ακόμη φορά απατούν.

Πρεμιέρα: Δευτέρα 29/11

14 Βουνοκορφές: Όλα Είναι Δυνατά (14 Peaks: Nothing Is Impossible)

Για να μην πάρουμε τα βουνά με όσα συμβαίνουν γύρω μας, ας τα παρακολουθήσουμε στη μικρή οθόνη. Ο ατρόμητος Νεπαλός ορειβάτης Nimsdai Purja ξεκινά μια φαινομενικά αδύνατη προσπάθεια για να φτάσει και στις 14 κορυφές των 8.000 μέτρων στον κόσμο σε επτά μήνες.

Πρεμιέρα: Δευτέρα 29/11

Η Εξουσία του Σκύλου (The Power of The Dog)

Ένας αυταρχικός και ιδιότροπος ιδιοκτήτης ράντσου, ο Benedict Cumberbatch δηλαδή, φιλοξενεί τον αδερφό του μετά από πολλά χρόνια που έχουν να συναντηθούν. Ωστόσο, εξαπολύει έναν πόλεμο εκφοβισμού στη νέα σύζυγο του αδερφού του και τον γιο της, μέχρι που αποκαλύπτονται καλά κρυμμένα μυστικά.

Πρεμιέρα: Τετάρτη 01/12

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Χαμένοι στο Διάστημα (Lost in Space)

Η τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς καταφθάνει για να βάλει τελεία στο έπος τον Robinson. Εδώ τους βλέπουμε να ακούν το ένστικτό (επιβίωσης) τους. Αγωνίζονται να επανενωθούν και να προστατέψουν τον Άλφα Κενταύρου από την εισβολή ρομπότ.

Πρεμιέρα: Τετάρτη 01/12

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο