27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Ο καλός επαγγελματίας με 43.55€ ΤΕΛΙΚΗ παίρνει το KKmoon Multifunctional 3D 12 γραμμών laser από Γερμανία για το απόλυτο μέτρημα!

Σας έχω δείξει κι άλλα εργαλεία από την σειρά KKmoon, αφού βγάζει εργαλεία για επαγγελματίες. Έτσι και τώρα σας έχω άλλο ένα εργαλείο να δείτε, ένα Multifunctional 3D 12 γραμμών laser από Γερμανία για το απόλυτο μέτρημα! Και επειδή ξέρετε ότι σας προσέχω στις τιμές, το tomTop σας το έχει μόλις 43.55€, ΤΕΛΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, για να το πάρετε άφοβα και να κάνετε την δουλειά σας!

Το KKmoon Multifunctional 3D 12 γραμμών laser είναι κατασκευασμένο από πλαστικό + μέταλλο. Διαθέτει δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, 3,7V, 4000mAh (περιλαμβάνεται, θα βρείτε ότι υπάρχουν δύο μπαταρίες 18650 μέσα αν αποσυναρμολογήσετε τη μία). Το μηχάνημα παράγει σε 3D, 12 γραμμές laser, με μήκος κύματος λέιζερ ένα πράσινο φως 635 nm και με εμβέλεια τα 30μ. Η ακρίβεια των γραμμών λέιζερ είναι ±0,2 mm/m, ενώ δουλεύει σε θερμοκρασίες -20℃ έως 40℃. Οι διαστάσεις του μηχανήματος είναι 148 x 89 x 123 mm και το βάρος του 1252g.

Το KKmoon Multifunctional 3D 12 γραμμών laser έρχεται σε συμπαγές μέγεθος, είναι ελαφρύ και φορητό, εύκολο στη μεταφορά με τη θήκη, παρέχοντας γρήγορη και άνετη μετακίνηση και αποθήκευση. Το μηχάνημα παράγει ουσιαστικά ένα είδος στάθμης λέιζερ crossline, κάθε παράθυρο μπορεί να εκτοξεύσει 4 γραμμές λέιζερ, συνολικά 12 γραμμές για καλύτερη τοποθέτηση, με σύστημα αυτοεπιπεδώματος, ευελιξία και σταθερότητα. Υιοθετεί οπτικό γυαλί, με λεπτή μετάδοση και με καθαρό φως λέιζερ.
Εξοπλισμένο με λειτουργία βαθμονόμησης αυτοδιαγνωστικού ελέγχου με αυτόματη ισοπέδωση ≤4°. Εάν η γωνία είναι μεγαλύτερη από 4°, η λυχνία λέιζερ θα συνεχίσει να αναβοσβήνει ενώ θα παράγει επίσης ένα ήχο μπιπ για να σας υπενθυμίζει να το επαναφέρετε σε επίπεδο έδαφος. Με το κουμπί που διαθέτει, εάν πιέσετε αριστερά θα το ανοίξετε, εάν πατήσετε δεξιά θα το κλείσετε. Το κουμπί είναι ανθεκτικό στη φθορά, με υψηλή ευαισθησία για γρήγορη εναλλαγή της λειτουργίας γραμμής και με άνετη αίσθηση στο χέρι. Διαθέτει σπείρωμα 1/4″ και νήμα 5/8″ στο κάτω μέρος για εύκολη σύνδεση, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί τρίποδο για ρύθμιση του ύψους εργασίας του μηχανήματος. Φέρει περιστρεφόμενη βάση 360°, με λεπτή σταθερότητα, ώστε να μπορεί το μηχάνημα να βρει γρήγορα τον στόχο. Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, κατάλληλο τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Συνοδεύεται από ένα καλώδιο USB για την επαναφόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας.

[su_button url=”https://fas.st/T5s2x” target=”blank” style=”bubbles” background=”#2507db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με μόλις 43.55€ ΤΕΛΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ από το Flash Sales του TomTop για όσο έχουν στοκ και μέχρι τα τέλη Ιουνίου το KKmoon Multifunctional 3D 12 γραμμών laser[/su_button]

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο