30.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Ο Zuckerberg θα πρέπει να καταθέσει και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μετά την «κατάθεσή» του στο Κογκρέσο, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα εμφανιστεί ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την ακατάλληλη χρήση των προσωπικών δεδομένων εκατομμυρίων χρηστών του Facebook από τη βρετανική Cambridge Analytica.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες την επόμενη εβδομάδα, όπου θα συμμετάσχει σε τεχνολογικό συνέδριο στο Παρίσι, που διοργανώθηκε από τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν.

Το Facebook εξακολουθεί να βρίσκεται στο μικροσκόπιο για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα μετά από αποκαλύψεις ότι η Cambridge Analytica απέκτησε πρόσβαση σε δεδομένα 87 εκατ. χρηστών.

«Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook έχει αποδεχτεί την πρόσκλησή μας και θα είναι στις Βρυξέλλες το συντομότερο δυνατόν, ελπίζουμε ήδη από την επόμενη εβδομάδα», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι.

[su_table]

[su_button url=”https://itechnews.gr/2018/05/to-samsung-galaxy-9-katevazei-dedomena-pio-grigora-apo-to-iphonex/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0708″ color=”#fdfefd” size=”6″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Το Samsung Galaxy 9 κατεβάζει δεδομένα πιο γρήγορα από το iPhoneX![/su_button]

[/su_table]

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο