25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Οι υπάλληλοι της Google θα πρέπει να επιστρέψουν στα γραφεία τους από τον επόμενο μήνα

Η πανδημία του COVID-19 σίγουρα δεν έχει τελειώσει, αλλά χάρη στις παγκόσμιες προσπάθειες εμβολιασμού, μια «κανονική» ζωή φαίνεται ολοένα και πιο δυνατή — και πολλοί άνθρωποι είναι βέβαιο ότι θέλουν να προχωρήσουν μετά από ένα πολύ χαοτικό διάστημα δύο ετών. Αυτό περιλαμβάνει τη διαχείριση της Google και αν είστε υπάλληλος της Google που έχει ήδη συνηθίσει στην εξ αποστάσεως εργασία, έχουμε μερικά άσχημα νέα: Οι υπάλληλοι που εργάζονται από το σπίτι στην περιοχή του κόλπου πρέπει να επιστρέψουν στα προσωπικά τους γραφεία από τις 4 Απριλίου, μαζί με άλλους τοποθεσίες σε όλες τις Η.Π.Α. μετά από λίγο.

Όπως αναφέρει το CNBC, η Google θα τερματίσει την εθελοντική περίοδο εργασίας από το σπίτι τον επόμενο μήνα και θα βάλει τους υπαλλήλους να μεταβούν σε μια «υβριδική» ρουτίνα. Η εταιρεία αναμένει ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι θα χωρίσουν μεταξύ τριών ημερών προσωπικής εργασίας και δύο ημερών εξ αποστάσεως εργασίας.

Ο αντιπρόεδρος των παγκόσμιων παροχών της Google, Τζον Κέισι, είπε στους εργαζόμενους σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι “οι πρόοδοι στην πρόληψη και τη θεραπεία, η σταθερή μείωση των περιπτώσεων που συνεχίζουμε να βλέπουμε και τα βελτιωμένα μέτρα ασφαλείας που έχουμε εφαρμόσει σε όλους τους ιστότοπούς μας στο Bay Area σημαίνουν τώρα ότι μπορεί να ξεκινήσει επίσημα η μετάβαση στην υβριδική εβδομάδα εργασίας». Ομοίως, άλλα γραφεία σε όλη τη χώρα και αλλού θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους με βάση τις τοπικές συνθήκες.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Αυτό το νέο μέτρο είναι καυτό όταν η εταιρεία αρχίζει να χαλαρώνει τις οδηγίες της για τον COVID-19 για άτομα που εργάζονται αυτοπροσώπως. Οι εργαζόμενοι που είναι πλήρως εμβολιασμένοι δεν απαιτείται να φορούν μάσκες ή να κάνουν τακτικά τεστ, ενώ η εταιρεία άνοιξε και πάλι ανέσεις όπως εστιατόρια και καφέ. Η απαίτηση εμβολιασμού παραμένει — θα πρέπει ακόμα είτε να εμβολιαστείτε πλήρως πριν εισέλθετε στα φυσικά γραφεία της Google είτε να έχετε εγκεκριμένο κατάλυμα.

Τις επόμενες εβδομάδες, η ομάδα παροχών της εταιρείας θα βοηθήσει τους πλήρως απομακρυσμένους εργαζόμενους να μεταβούν σε αυτή τη νέα, υβριδική μέθοδο. Οι υπάλληλοι της Google που δεν μπορούν να επιστρέψουν αμέσως στα γραφεία τους μπορούν να ζητήσουν παράταση της περιόδου εργασίας τους από το σπίτι ενώ προετοιμάζονται. Όποιος αισθάνεται ιδιαίτερα ευάλωτος μπορεί να εργάζεται προσωπικά πιο συχνά, αν θέλει, και ορισμένοι ρόλοι μπορεί να απαιτούν περισσότερες από τρεις ημέρες την εβδομάδα επί τόπου, ανάλογα με τη φύση της εργασίας.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο