25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Οικολογικό αντικουνουπικό μηχάνημα σε σχήμα βελανιδιού για να γλυτώσετε από την αθέμητη αιμοδοσία με μόλις 13.54€ από το Flash Sales του Cafago!

Καλοκαίρι, ζέστη, ήδη τα κουνούπια έχουν κάνει την εμφάνισή τους, οπότε το βραδινό κυνηγητό τους είναι κάτι που δυστυχώς πολλοί το αντιμετωπίζουμε και η αθέμιτη αιμοδοσία! Για να τ’ αντιμετωπίσετε μπορείτε είτε με διάφορα χημικά, πλακέτες, υγρό που είναι επικίνδυνα για τα παιδιά ή κάτι τελείως αβλαβές, οικολογικό, σαν το βελανίδι κουνουπιδοκτόνο που σας βρήκα στο Flash Sales του Cafago και σε τιμή μόλις 13.54€!

Αυτός ο κουνουπιδοκτόνος παράγει το γνωστό μας μωβ φως, που μπορεί να δελεάσει τα κουνούπια να το πλησιάσουν. Στη συνέχεια, το πλέγμα από ανοξείδωτο χάλυβα θα απελευθερώσει κραδασμούς υψηλής τάσης για να σκοτώσει τα κουνούπια αμέσως. Έτσι έχουμε θανάτωση των κουνουπιών, χωρίς την χρήση κάποιου χημικού εντομοαπωθητικού, φιλικό προς το περιβάλλον και μη τοξικό. Η παγίδευση και η θανάτωση των κουνουπιών θα σας προσφέρει ένα άνετο και βιώσιμο περιβάλλον.

Ο ισχυρός φυσικός κουνουπιδοκτόνος παράγει το μωβ κύμα φωτός που έχει μια θανατηφόρα έλξη για τα κουνούπια και τα λοιπά έντομα. Το μεταλλικό δίκτυο θα απελευθερώσει την ίδια στιγμή σοκ υψηλής τάσης 1600V για να σκοτώσει τα κουνούπια αμέσως, δίνοντάς σας ένα άνετο και βιώσιμο περιβάλλον. Το κάλυμμα του μονωτικού διχτυού αφαιρείται και καθαρίζεται εύκολα. Η φονική λυχνία θα σβήσει αυτόματα μόλις αφαιρέσετε το κάλυμμα. Με λαβή και μεταλλικό γάντζο που περιλαμβάνεται, μπορεί να κρεμαστεί στη σκηνή ή σε άλλο σημείο όπως θέλετε. Μπορεί επίσης να σταθεί σταθερά πάνω στο γραφείο. Ο συμπαγής και φορητός σχεδιασμός, είναι κατάλληλος για χρήση σε κρεβατοκάμαρα, γραφείο, τουαλέτα, σκηνή κάμπινγκ ή άλλα κλειστά περιβάλλοντα.

Το οικολογικό αντικουνουπικό τροφοδοτείται από μπαταρία 3,7V 1800mAh, με ονομαστική ισχύ 5W. Το μηχάνημα μπορεί να λειτουργεί σε θερμοκρασίες 5°C ~ 35°C. Κατασκευασμένο από ABS, θα το βρείτε σε καφέ χρώμα. Οι διαστάσεις του είναι 8.8 x 10.9cm και το βάρος του είναι 151g.

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-dz0687.html?aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#2507db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε με €13.54 ΤΕΛΙΚΗ τιμή και φυσικά ΧΩΡΙΣ τελωνείο από το Flash Sales του Cafago τον οικολογικό κουνουπιδοκτόνο σε σχήμα βελανιδιού για να κοιμάστε τώρα το καλοκαίρι χωρίς προβλήματα και αιμοδοσίες….![/su_button]

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο