27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi Band 7 Pro: Φήμες το θέλουν τον Ιούλιο με μεγαλύτερη μπαταρία και GPS!

Ορισμένοι tipster έχουν υποστηρίξει ότι η Xiaomi δεν έχει τελειώσει ακόμη με το Band 7 wearable και ότι μια έκδοση Pro είναι ακόμα στα σκαριά. Ενώ ο Ankit στο Twitter δηλώνει απλώς «Η Xiaomi σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει το Mi Band 7 Pro σύντομα», φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πιθανό gadget που μπορούν να συλλεχθούν από τον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo – αν και θέλει προσοχή για τέτοιες λεπτομέρειες.

Στο Weibo, ψηφιακοί bloggers ισχυρίστηκαν ότι το μυστηριώδες Xiaomi Band 7 Pro θα εμφανιστεί στην πραγματικότητα ταυτόχρονα με το smartphone Xiaomi 12 Ultra, το οποίο θα μπορούσε να είναι τον Ιούλιο σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές. Όσον αφορά τις προσδοκίες αναβάθμισης, φαίνεται ότι το GPS θα ήταν η πιο πιθανή συμπερίληψη για ένα Pro μοντέλο του Band 7, ενώ μια μεγαλύτερη μπαταρία (πιθανώς 250 mAh) και ακόμη μεγαλύτερη οθόνη θα μπορούσαν επίσης να είναι στις κάρτες.

[affcoups id=”96582″]

Το Xiaomi Band 7 Pro υποτίθεται ότι διέρρευσε πριν από λίγο όταν εμφανίστηκε στον κώδικα εφαρμογής για την έξυπνη κλειδαριά Mi Door Lock. Μια συνοδευτική εικόνα (δείτε παρακάτω) έδειχνε το Xiaomi Band 7 NFC και το Xiaomi Band 7 Pro, αλλά αυτό φαίνεται ότι έχει αλλάξει τώρα για να αφήσει μόνο αναφορά στους κανονικούς ιχνηλάτες γυμναστικής Band 7 και Band 7 NFC, με το μοντέλο Pro να εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

[signoff]

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο