25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Παγκόσμια Πρεμιέρα. “Best in Class”… XGIMI MoGo 2 DLP Projector Full Review

Παγκόσμια πρεμιέρα σήμερα για την έναρξη των πωλήσεων της 2ης σειράς MoGo από την πραγματικά κορυφαία στο είδος της XGIMI και είμαι αρκετά τυχερός που το έχω στα χέρια μου πάνω από 3 εβδομάδες κι έτσι μπόρεσα να τον τσεκάρω και να σας έχω σήμερα ένα χορταστικό και αναλυτικό Review.
Για την “ιστορία” να σας πω, πως δεν είναι ο πρώτος XGIMI που έχω στα χέρια μου. Ο βασικός μου προτζέκτορας τον τελευταίο χρόνο είναι ένα εκπληκτικός HALO… όπως έχουν περάσει κι αρκετοί από τα χέρια μου το τελευταίο διάστημα με αρκετούς να τους έχουμε δει και στο κανάλι.
Πάμε όμως στο πρωταγωνιστή μας σήμερα τον MoGo 2 που όπως περιγράφω και στον τίτλο είναι “Best in Class” γιατί πραγματικά με τα 720p ανάλυση, “τσακίζει” άνετα πολλούς επώνυμους κι όχι φθηνούς LED προτζέκτορες.
Δεν σταματάει όμως εκεί, ο ήχος του είναι απίστευτος για το μέγεθος του και κουβαλάει ένα σωρό από απίστευτες τεχνολογίες και καινοτομίες… που όχι δεν θα σας τις γράψω εδώ, γιατί υπάρχει το αναλυτικό βίντεο που νομίζω ότι θα σας αφήσει έκπληκτους όπως άφησε κι εμένα…

Για όποιον θέλει να τον κάνει δικό του… θα έχω Link λίγο πιο κάτω, να πω όμως πως το Promo του Preorder δυστυχώς έληξε αλλά και πάλι νομίζω πως αν θέλεις κάτι πολύ καλό και ποιοτικό αξίζει.
MoGo 2 σε τιμή 399€ από το official Site της XGIMI.
Link: https://bit.ly/3As0Yg9
και
MoGo 2 Pro σε τιμή 599€ από το official Site της XGIMI.
Link: https://bit.ly/3KY6prS

Το μόνο θέμα που διαπίστωσα είναι όπως και σε πολλά άλλα Android TV η έλλειψη προεγκατεστημένου NETFLIX.
Όπως όμως σας είπα στο βίντεο βρήκα την λύση και τα Link που θα χρειαστείτε είναι εδώ.
NETFLIX XAPK link: https://bit.ly/3L5Ojo6
APKPURE app: https://bit.ly/4407fgE

Και για συνεργασία με το κανάλι μας.
Βρείτε τα πάντα για εμάς εδώ: https://bit.ly/unpackman

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο