27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Παρουσίαση των Syllable D900 Mini Bluetooth ακουστικών (Πραγματικές φωτογραφίες και βίντεο παρουσίαση)

Η Syllable είναι μία πολύ γνωστή εταιρεία για ακουστικά. Έχω παρουσιάσει άλλη μία φορά ακουστικά της, πάλι Bluetooth που και εκείνα είναι πολύ καλά και την παρουσίαση μπορείτε να βρείτε στο φόρουμ της Xiaomi-miui.gr. Την προηγούμενη φορά παρουσίασα τα Syllable In-Ear Wireless Sport Earphones for Running with Mic, ενώ αυτή την φορά θα σας παρουσιάσω μία πάρα πολύ μινιμαλιστική άποψη των ακουστικών αυτών, τα Syllable D900 Mini Bluetooth.

Συσκευασία

Τα Syllable D900 Mini Bluetooth ήρθαν σε μένα πολύ καλά προστατευμένα μέσα στην συσκευασία με τις φουσκάλες. Μέσα υπήρχε ένα τετράγωνο κουτάκι από ανακυκλωμένο χαρτί με το λογότυπο της Syllable και ένα μικρότερο αυτοκόλλητο που έγραφε ότι μέσα στο κουτί βρίσκονταν τα Syllable D900 mini.

Ανοίγοντας το κουτί, μέσα υπήρχαν τα ακουστικά μέσα σ’ ένα κουτάκι, ένα καλώδιο φόρτισης, ανταλλακτικά ακουστικών, ένα πουγκί και ένα εγχειρίδιο σε πολλές γλώσσες και αγγλικά.

Το πουγκί που υπήρχε μέσα στο κουτί φαίνεται πραγματικά πολύ όμορφο. Δίνει την αίσθηση βελούδου και μέσα του μπορείτε να φυλάτε το κουτάκι με τα ακουστικά. Πάντως πρώτη φορά βλέπω τέτοια συσκευασία και εντυπωσιάστηκα! Το εγχειρίδιο είναι γραμμένο σε διάφορες γλώσσες και στ’ αγγλικά όπως έχω αναφέρει. Το USB καλώδιο που υπάρχει χρησιμοποιείται για να συνδεθεί με το κουτί ώστε να φορτίσουν τ’ ακουστικά. Το κακό είναι ότι δεν έρχεται με αντάπτορα για τον τοίχο, οπότε ή θα πρέπει να έχετε ένα πολυπρίζο της Xiaomi που έχω και έχει επάνω του 3 USB θύρες ή θα το συνδέεται στον υπολογιστή ή θα πάρετε κάποιο αντάπτορα για τον τοίχο. Τ’ ανταλλακτικά είναι σε διάφορα μεγέθη για να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αναλόγως, οπότε δεν θα έχετε πρόβλημα. Το κουτάκι λειτουργεί και σαν φορτιστής χωρίς να είναι συνδεδεμένο με το ρεύμα, οπότε τ’ ακουστικά φορτίζουν συνέχεια.

Σχεδίαση

Τα Syllable D900 Mini είναι πραγματικά πολύ μικρά και ελαφριά. Ζυγίζουν μόλις 4.5 γραμμάρια! Η Syllable έχει κρατήσει το τριγωνικό σχήμα για τα D900 Mini και φαίνονται πολύ ωραία έτσι όπως μπαίνουν στ΄αυτί. Το εξωτερικό τριγωνικό πλαίσιο με τις 3 κουκίδες λειτουργεί σαν διακόπτης on/off, για να γίνει ο συγχρονισμός και η σύζευξη, για ν’ απαντήσετε στις κλήσεις και για να διαχειριστείτε την μουσική που ακούτε. Δυστυχώς δεν μπορείτε να αλλάξετε την ένταση του ήχου ή να πάτε στο επόμενο τραγούδι. Στο κάτω μέρος του κάθε ακουστικού υπάρχει υποδοχή για να συνδεθεί στο κουτάκι και να φορτίσει, ενώ στο αριστερό ακουστικό υπάρχει και ένα αόρατο μικρόφωνο.

Χαρακτηριστικά

Τα Syllable D900 Mini είναι πραγματικά φανταστικά σαν σχεδίαση. Είναι τελείως ασύρματα, αφού δεν κρέμεται κανένα απολύτως καλώδιο! Ενώ τα προηγούμενα ακουστικά που έχω παρουσιάσει, συνδέονται μεταξύ τους με καλώδια, αυτά εδώ δεν έχουν τίποτα! Σαν χαρακτηριστικό εμπεριέχουν την δυνατότητα για ακύρωση εξωτερικού ήχου, μεγιστοποιώντας έτσι την λήψη ήχου. Μάλιστα έφτασα στο σημείο να φωνάζω στους άλλους, αφού δεν είχα καταλάβει πόσο δυνατά ήταν η φωνή μου. Ο ήχος που βγαίνει είναι πολύ καθαρός. Πραγματικά είναι πολύ εντυπωσιακό η απόδοση του ήχου από ένα τόσο μικρό πραγματάκι! Χωρίς να σας περιορίζουν τίποτα καλώδια, μπορείτε να απολαύσετε ότι μουσική θέλετε παντού. Η εταιρεία μάλιστα λέει ότι δεν έχουν πρόβλημα με τον ιδρώτα. Να πω την αλήθεια δεν το δοκίμασα αυτό, αλλά υποθέτω θα τα λέει σωστά η εταιρεία. Στο βίντεο που βρίσκεται στο τέλος βλέπεται πως μπορείτε να συνδέσετε τ’ ακουστικά με το κινητό σας και γενικώς μία παρουσίαση τους. Υπόψιν έρχονται ήδη συνδεδεμένα μεταξύ τους τα δύο ακουστικά. Το μόνο λοιπόν που χρειάζεται είναι να συνδέσετε το ένα και θα συνδεθεί και το άλλο αυτόματα. Σαν χαρακτηριστικά, τα Syllable D900 MINI έχουν Bluetooth 4.1 + EDR: Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio Video Remote Control Profile (AVRCP), Hands-free Profile (HFP) and Headset Profile (HSP).

Μπαταρία

Το κουτάκι μέσα στο οποίο είναι τ’ ακουστικά, εκτός από το να τα προστατεύει, τα φορτίζει κιόλας. Μπορείτε να τα φορτίσετε με το USB καλώδιο που έρχονται τ’ ακουστικά, αλλά το κουτάκι έχει και μπαταρία που μπορεί να φορτίσει τ’ ακουστικά 4-6 φορές ακόμα. Με το που κλείνετε το μαγνητικό καπάκι του κουτιού, αρχίζει η φόρτιση. Το κουτί κλείνει τόσο καλά, που ακόμα και ανάποδα να το έχετε, τ’ ακουστικά δεν πρόκειται να πέσουν με τίποτα και θα συνεχίζουν να φορτίζουν κανονικά. Όταν συνδέεται με το ρεύμα το κουτάκι, θα δείτε ν’ ανάβουν κάτι μπλε φωτάκια στο μπροστινό μέρος που όταν φορτίσουν πλήρως τ’ ακουστικά θα μείνουν μόνιμα φωτεινά. Χρειάζονται περίπου 30 λεπτά για να φορτίσουν πλήρως τ’ ακουστικά που σας δίνουν περίπου 2 ώρες ομιλία ή ακρόαση μουσικής. Το κουτάκι δίνει 4-6 φορτίσεις στα ακουστικά, οπότε μην ανησυχείτε εάν ξεχάσατε το καλώδιο ή δεν βρίσκεται πως να πάρουν ρεύμα.

Βίντεο παρουσίαση

Συμπέρασμα

Έχω να πω ότι τα Syllable D900 Mini είναι πραγματικά φοβερά. Δεν έχουν κάτι το εντυπωσιακό σαν εξωτερική εμφάνιση, αλλά είναι ανάλαφρα, τελείως ασύρματα, δυνατά και σταθερά στο αυτί. Εάν ψάχνετε για κάτι ελαφρύ και συνάμα δυνατό, τότε τα Syllable D900 mini είναι σίγουρα αυτό που ψάχνετε. Τ’ ακουστικά μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα Coolicool στην προνομιακή τιμή των 29.99$! Μάλιστα εάν το παραγγείλετε τώρα θα σας αποσταλεί και ένα δωράκι από το κατάστημα όπως αναφέρει στην σελίδα του, οπότε βιαστείτε. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ωραίο δώρο, είτε για κάποιο γνωστό σας ή για εσάς!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Comments

  1. Εχω τα ακουστικα αλλα δεν καταλαβαίνω Γιατι χάνεται σταδιακά το σημα απο Bluetooth όταν ακούω μουσική . Εχω iPhone 6

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο