Τα νέα smartwatches της Apple ίσως να μην κυκλοφορήσουν σύντομα.
Μια νέα πληροφορία από αρκετά αξιόπιστη πηγή αναφέρει πως η Apple αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την παραγωγή του Apple Watch Series 7 και έτσι τα νέα «έξυπνα» ρολόγια της δεν θα κυκλοφορήσουν όταν αναμένονταν.

Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στη νέα, μεγαλύτερη οθόνη των συσκευών και έτσι ίσως και να μην δούμε ακόμη να γίνονται σχετικές ανακοινώσεις. Μέχρι σήμερα θεωρούταν αρκετά πιθανό να μάθουμε τα πάντα για τα Apple Watch Series 7 μαζί με τις ανακοινώσεις της Apple για το iPhone 13, ωστόσο κάτι τέτοιο μπορεί και να μην συμβεί.
[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]
Αναλυτές εκτιμούν πως η Apple είτε θα ανακοινώσει τα νέα της ρολόγια στο event του iPhone 13 και θα τα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων, είτε δεν θα κάνει τώρα τις σχετικές αποκαλύψεις και θα αφήσει την κυκλοφορία τους για λίγους μήνες αργότερα. Το πρώτο σενάριο συγκεντρώνει πάντως τις περισσότερες πιθανότητες, με τη διάθεση των -λίγων- τεμαχίων να γίνεται τον Οκτώβριο.
Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα.
[signoff]
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας
, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας και ακόμη περισσότερες στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.
Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση (
) στο κανάλι μου.
Unpackman
