25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Playstation: Όσα ξέρουμε για το χειριστήριο προσβασιμότητας

Το PlayStation ανακοίνωσε επίσημα το όνομα του επερχόμενου χειριστηρίου προσβασιμότητας: του χειριστηρίου Access.

Σε μια νέα δημοσίευση στο PlayStation Blog, η εταιρεία παρουσίασε νέες πληροφορίες σχετικά με το κιτ ελέγχου προσβασιμότητας, με την κωδική ονομασία Project Leonardo. Το χειριστήριο θα περιλαμβάνει το δικό του αποκλειστικό περιβάλλον εργασίας προσβασιμότητας στο PS5, όπου μπορείτε να προσθέσετε προφίλ χειριστηρίου, να αντιστοιχίσετε κουμπιά και να προσαρμόσετε τις νεκρές ζώνες και την ευαισθησία των μοχλών.

Η δημοσίευση σημειώνει επίσης ότι το controller πρόσβασης διαθέτει μια λειτουργία εναλλαγής που «επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά οποιουδήποτε κουμπιού ώστε να λειτουργεί σαν πλήκτρο caps lock σε ένα πληκτρολόγιο». Σύμφωνα με το blog, η λειτουργία Toggle μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εισαγωγή επιτάχυνσης σε ένα racing παιχνίδι όπως το Gran Turismo 7. Το χειριστήριο πρόσβασης θα επιταχύνει χωρίς να απαιτείται από τον παίκτη να κρατήσει πατημένο το κουμπί.

Το χειριστήριο πρόσβασης αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο CES νωρίτερα φέτος και σηματοδοτεί την πρώτη φορά που το PlayStation κατασκευάζει ένα first-party χειριστήριο σχεδιασμένο για παίκτες με ειδικές ανάγκες. Προηγουμένως επιβεβαιώθηκε ότι θα περιλαμβάνει εξαρτήματα με δυνατότητα αλλαγής των μερών του, συμπεριλαμβανομένων ποικίλων κουμπιών και καπακιών για προσαρμογή σε πολλές ανάγκες.

Το PlayStation δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει το χειριστήριο ή πόσο θα κοστίσει. Αν και ο Hideaki Nishino, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Platform Experience της Sony Interactive Entertainment, δήλωσε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να «έχει περισσότερα να μοιραστεί, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων λεπτομερειών προϊόντος και κυκλοφορίας, τους επόμενους μήνες.»

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο