26.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Πολλοί χρήστες Xiaomi Mi 6 αναβαθμίστηκαν στο Mi 10 πέρυσι, λέει η εταιρεία

Η Xiaomi κυκλοφόρησε πρόσφατα το κορυφαίο smartphone Mi 11 ως διάδοχο της σειράς Mi 10 της εταιρείας του περασμένου έτους, το οποίο περιλαμβάνει πολλά μοντέλα. Τώρα, η εταιρεία έχει μοιραστεί μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια σχετικά με την προσαρμογή των smartphone Mi 10.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι χρήστες του smartphone Mi 6 που κυκλοφόρησε το 2017, ήταν από τους πρώτους που αναβάθμισαν τις συσκευές τους στο Mi 10. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον μερίδιο από την εταιρεία, καθώς υπαινίσσεται ότι η Xiaomi φεύγει για τον κύκλο ζωής της συσκευής.

Πολλοί χρήστες Xiaomi Mi 6 αναβαθμίστηκαν στο Mi 10 πέρυσι, λέει η εταιρεία

Η εταιρεία υπονοεί ότι οι χρήστες δεν ένιωθαν την ανάγκη αναβάθμισης του smartphone Mi 6 για περίπου τρία χρόνια μέχρι την κυκλοφορία της σειράς Mi 10. Μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, η Xiaomi κυκλοφόρησε τις σειρές Mi 8 και Mi 9 στην αγορά.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, το Xiaomi Mi 10 διαθέτει οθόνη 3D Full HD + S-AMOLED 6,67 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 19,5: 9, ρυθμό ανανέωσης 90Hz και Gorilla Glass 5. Κάτω από το καπό, η συσκευή τροφοδοτείται από τον Qualcomm Snapdragon 865 SoC.

Η συσκευή στάλθηκε με μνήμη RAM LPDDR5 και αποθήκευση UFS 3.0, αλλά δεν διαθέτει υποστήριξη για υποδοχή κάρτας microSD. Διαθέτει εξαιρετικά καθαρό πρωτογενή αισθητήρα 108 megapixel, φακό 13 megapixel, φακό υποβοήθησης βάθους 2 megapixel και φακό macro 2 megapixel.

Στην μπροστινή πλευρά, υπάρχει ένας snapper 20 megapixel για λήψη φωτογραφιών. Τρέχει το προσαρμοσμένο περιβάλλον χρήστη MIUI που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 10 και τροφοδοτείται από μπαταρία 4.780mAh με Quick Charge 4+ και USB-PD 3.0 supprot.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο