25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Προσφορά: Αποκτήστε προϊόντα από Xiaomi και Tronsmart, ΧΩΡΙΣ τελωνείο, σε χαμηλή τιμή με το κουπόνι μας από τις ευρωπαϊκές αποθήκες του Geekmaxi!

Το Geekmaxi είναι ένα κατάστημα που ασχολείται κυρίως με προϊόντα της Xiaomi, οπότε εκεί πάντα θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία με πράγματα της εταιρείας. Το πολύ καλό που έχει επίσης το Geekmaxi, είναι ότι η αποθήκη του είναι στη Γερμανία! Αυτό σημαίνει 100% χωρίς τελωνείο και άμεση παραλαβή και όχι μετά από ένα μήνα αν παραγγέλνατε το ίδιο πράγμα από Κίνα. Σήμερα μας έδωσε τρία κουπόνια για να χρησιμοποιήσετε σε τρία πολύ γνωστά προϊόντα της Xiaomi και ένα κουπόνι για ένα ηχείο της Tronsmart, μίας εταιρείας που έχει μεγάλη παράδοση σε προϊόντα ήχου και όλα με πολύ καλή ποιότητα. Ας δούμε όμως για ποια προϊόντα μιλάμε…

 

[su_heading size=”25″]Tronsmart Element T2 Plus Portable Bluetooth 5.0 Speaker With Deep[/su_heading]

Το Tronsmart T2 Plus είναι ένα από τα πολλά, πολύ καλά ηχεία που μας έχει παρουσιάσει κατά καιρούς η εταιρεία. Είναι συμβατό με κάθε συσκευή που διαθέτει Bluetooth. Με την συσκευή σας συνδέεται μέσω Bluetooth 5.0, ενώ έχει συμβατότητα με A2DP, AVRCP και HFP. Η ισχύ των δύο ηχείων που έχει είναι στα 10W. Έχει δυνατότητα και παραμένει συνδεδεμένο με την συσκευή σας σε απόσταση μέχρι και 30 μέτρα, ενώ είναι αδιάβροχο και φέρει πιστοποίηση IPX7.

Η μπαταρία που φέρει είναι χωρητικότητας 3600mAh και μπορεί να πάιζει μέχρι και 24 ώρες συνέχεια! ΜΕτά βέβαια θα χρειαστείτε στις 3 ώρες για να φορτίσετε την μπαταρία του. Δέχεται εξωτερική κάρτα TF και αναγνωρίζει αρχεία ήχου σε μορφή WAV, FLAC, APE και MP3. Οι διαστάσεις των ηχείων είναι 175 x 69 x 53 mm και ζυγίζουν 470 ± 5g.

Τα ηχεία Tronsmart T2 Plus μπορείτε να τα κάνετε δικά σας με μόλις 27.99€, από την Γερμανική αποθήκη του Geekmaxi, ΧΩΡΙΣ απολύτως καμία πιθανότητα για τελωνείο, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι IjIj8RRi, για να γλυτώσετε 8€!

 

 

[su_heading size=”25″]Xiaomi JIMMY JW31 Lightweight Cordless Pressure Washer – Black[/su_heading]

Το Xiaomi JIMMY JW31 είναι ένα πιεστικό που σας το είχα παρουσιάσει στο παρελθόν. Μου το είχαν στείλει από το Geekmaxi για να το δω και να δω εάν κάνει δουλειά. Έχω να εξομολογηθώ λοιπόν ότι από τότε είναι στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου, μέσα στο ειδικό βαλιτσάκι που έχει μέσα η συσκευασία που είναι πολύ εύχρηστο και βγαίνει συχνά-πυκνά για να με βοηθήσει στο να πλύνω το αυτοκίνητο μου. Βέβαια εσείς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για πάρα πολλές δουλειές, όχι μόνο για το αμάξι.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το μοτέρ του πιεστικού έχει ισχύ 180W, με την πίεση του νερού να φτάνει στα 2.2 Mpa και την ροή στα 180 L/h. Το Xiaomi JIMMY JW31 δουλεύει χωρίς να είναι συνδεδεμένο με το ρεύμα, κάτι που το κάνει πολύ εύχρηστο και πρακτικό, αφού δεν σας δεσμεύει στο θέμα ενέργειας. Φέρει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2500 mAh × 5, που μπαίνει στο κάτω μέρος του πιεστικού και δουλεύετε άνετα έτσι. Έχει ένα μακρύ σωλήνα και άλλα εξαρτήματα που θα σας βοηθήσουν σου να κάνετε καλύτερα την δουλειά σας, όπως και δοχείο όπου βάζετε το καθαριστικό και ρίχνει αφρό πάνω στο αυτοκίνητο ή ότι άλλο θέλετε να πλύνετε. Το βάρος του πιεστικού είναι 1.8 κιλά και οι διαστάσεις του 535 × 85 × 195 mm

Δείτε και τα δύο βίντεο που σας είχα φτιάξει τότε….

Εάν ψάχνετε για ένα καλό πιεστικό, το Xiaomi JIMMY JW31 είναι σίγουρα αυτό που ψάχνετε, σας το λέω από προσωπική εμπειρία. Μπορείτε να το αποκτήσετε από την Γερμανική αποθήκη του Geekmaxi, ΧΩΡΙΣ τελωνείο φυσικά, στα 120.99€, με έκπτωση δηλαδή 23€, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι 89B8dHUh

 

 

[su_heading size=”25″]Xiaomi Dreame V9 Anti-Acaroid Cordless Stick Vacuum Cleaner EU Version[/su_heading]

Το πολύ καλό της Xiaomi Dreame V9, εκτός απ’ ότι είναι τελείως φορητή και δεν σας περιορίζει το καλώδιο τροφοδοσίας, είναι ότι είναι πολύ δυνατή και φέρει ειδικό φίλτρο για να τα ρουφάει όλα και μετά εσείς να μην έρχεστε σ’ επαφή! Η δύναμη του μοτέρ φτάνει τα 120AW + 20,000Pa, με το Space 3.0 brushless ψηφιακό μοτέρ να γυρίζει μέχρι και 100,000rpm το λεπτό! Με το ειδικό φίλτρο HEPA που φέρει, όλη αυτή η σκόνη που μαζεύει μέσα στο ειδικό δοχείο, δεν ξεφεύγει, καθότι φιλτράει μέχρι και 0.3 microns αλλά και το 99.99% των διαφόρων αλλεργιογόνων αιτιών. Έτσι δεν έχετε διαφυγή επικίνδυνων υλικών.

Η μπαταρία που φέρει μπορεί να κάνει την σκούπα να λειτουργεί για 60 λεπτά και με τον τρόπο αυτό να καθαρίσει άνετα μέχρι και 380 m². φέρει εξαρτήματα για πιο αποτελεσματικό καθαρισμό και συλλογή ακάρεων και άλλων αλλεργιογόνων αντικειμένων. Μετά αφού τελειώσετε το καθάρισμα, εύκολα και χωρίς ν’ αγγίξτε τίποτα, αδειάζεται τον κάδο σκουπιδιών που φέρει σε μία σακούλα και τοποθετείτε την σκούπα στην ειδική βάση που έχει, που βιδώνετε στον τοίχο, για να πιάνει λιγότερο χώρο και για να είναι πιο εύκολα προσβάσιμη.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει η υγεία στο σπίτι σας, ειδικότερα εάν έχετε άτομα με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα ή πρόβλημα με διάφορες αλλεργίες, η Xiaomi Dreame V9 είναι η σκούπα που χρειάζεστε. Θα την αποκτήσετε με μόλις 174.99€, με 15€ έκπτωση χάρις το κουπόνι aCrCGHGR, από την γερμανική αποθήκη του Geekmaxi, ΧΩΡΙΣ τελωνείο όπως σας έχω πει!

 

 

[su_heading size=”25″]Xiaomi Mi Home 2100pa Intelligent Electric Control Robot Vacuum Cleaner LDS Version [/su_heading]

Και κλείνουμε τις προσφορές από το Geekmaxi με μία από τις ρομποτικές σκούπες που μας έχει παρουσιάσει η Xiaomi, την Xiaomi Mi Home, έκδοση LDS. Το να έχετε μία ρομποτική σκούπα στο σπίτι σας, μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο, εγώ έχω δύο, πιστέψτε με, βοηθάνε πολύ. Θα σας κρατήσουν το σπίτι καθαρό από σκόνες, τρίχες και ότι άλλο βρούνε στον δρόμο τους, ενώ εσείς λείπετε. Η Xiaomi Mi Home έχει τρία προγράμματα καθαρισμού, που περιλαμβάνουν σκούπισμα, σφουγγάρισμα ή συνδυασμός αυτών των δύο.

Μέσω της εφαρμογής Mi Home μπορείτε να ορίσετε περιοχές που θα καθαρίσει η σκούπα ή περιοχές που δεν θα μπει, δίνοντας έτσι στην σκούπα τα σημεία ακριβώς που σας ενδιαφέρουν. Μέσω του LDS laser, μπορεί να σκανάρει το δωμάτιο, φτιάχνοντας ένα χάρτη ώστε να μπορεί να κινηθεί μετά πιο άνετα και με πιο ακρίβεια, βάση και των δεδομένων που θα του δώσουμε εμείς μέσω του Mi Home. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγει και τα όποια εμπόδια θα βρει μπροστά. Ξεκινώντας να σκουπίζει, χάρις την 2100Pa δύναμη που έχει η σκούπα, τα ρουφάει όλα!. Με την μπαταρία του γεμάτη μπορεί μέχρι και 2 ώρες να σκουπίζει συνέχεια!

Την ρομποτική σκούπα Xiaomi Mi Home μπορείτε να την αποκτήσετε με μόλις 329.99€, αρκεί να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι aMzmwznu, για να έχετε 10€ έκπτωση και να την πάρετε ΧΩΡΙΣ τελωνείο από την Γερμανική αποθήκη του Geekmaxi!

 

[signoff]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο