27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Παρουσίαση: Bakeey έξυπνη λάμπα γραφείου – Εκεί που η ομορφιά συναντάει την τεχνολογία, με μόλις 33.5€ με το κουπόνι μας από το Banggood!

Έψαχνα εδώ και κάποιο καιρό να πάρω μία ωραία λάμπα για το γραφείο μου σπίτι, καθότι η άλλη που είχα ήτα αρκετά παλιά. Όχι ότι δεν έκανε την δουλειά της, αλλά…έψαχνα μία πιο “έξυπνη”. Είχα βάλει στο μάτι εδώ και λίγο καιρό μία πολύ ωραία λάμπα γραφείου από το Banggood, που έκανε αυτά που έψαχνα, ήταν ωραία και “έξυπνη”. Μιλάω για την Bakeey έξυπνη λάμπα γραφείου. Εσείς θα την πάρετε και πιο φθηνά, με ασφάλεια τελωνείου πάντα (PDM) και με μόλις 33.5€ με το κουπόνι μας από το Banggood!

Η Bakeey λάμπα γραφείου μου ήρθε με PDM, φυσικά χωρίς προβλήματα. Ανοίγοντας την συσκευασία του ταχυδρομείου, βλέπετε ένα μεγαλούτσικο μαύρο κουτί, όπου στο πάνω μέρος βλέπετε την λάμπα και στο κάτω έχει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

 

Η λάμπα έρχεται σε δύο αποχρώσεις, καφέ και μαύρο. Είναι φτιαγμένη από δέρμα και ειδικό μαλακό τζελ ο κορμός. Στην οθόνη που βλέπετε σας δείχνει την θερμοκρασία δωματίου, ώρα, ημερομηνία και τι ημέρα έχουμε σήμερα. Έχει 3 διαβαθμίσεις το φως που βγάζει και είναι λευκό. Φέρει ειδική προστασία για τα μάτια των παιδιών. Θα μπορούσατε να το τοποθετήσετε και δίπλα από το κρεββάτι σας, στο κομοδίνο, να την χρησιμοποιήσετε σαν λάμπα. Έχει δυνατότητα περιστροφής του τμήματος που έχει τα λεντάκια, έως και 150º. Η θερμοκρασία του χρώματος που εκπέμπει είναι 5700K. Σαν φωτεινότητα, στο τρίτο επίπεδο φτάνει τα 340LM. Έχει ισχύ 5W και η ζωή των LED φτάνει τις 30000h, δηλαδή μπορεί ν’ ανάβει συνέχεια για 3.5 χρόνια χωρίς να την σβήσετε καθόλου! Το καλώδιο που έχει για τροφοδοσία είναι 1.60m.

 

Δείτε και το μικρό βίντεο παρουσίαση που σας έχω αυτή την φορά. Εσείς, εάν σας αρέσουν τα βίντεο που σας δείχνω, κάντε ένα Like, κάντε ένα Share ώστε να τα δείξετε και στους φίλους σας, γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews.gr και πατήστε την καμπανούλα για να ειδοποιηθείτε όταν έχω κάτι καινούργιο.

Αν ψάχνετε μία ωραία λάμπα γραφείου και όχι μόνο και σας άρεσε αυτή που πήρα εγώ από το Banggood, την Bakeey έξυπνη λάμπα, θα την βρείτε με 33.5€, εφόσον χρησιμοποιήσετε το κουπόνι BGGR301!

[signoff]

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο