27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Προσφορά: Goral Z6 – Ένα έξυπνο wearable με 1.14″ έγχρωμη οθόνη και άλλα πολλά που θα έκαναν ακόμα και το Mi Band 4 να ζηλεύει, δικό σας με 13€ μόλις χάρις το κουπόνι από το GearVita!

Μe την εμφάνιση του Mi Band 4, σας έχω βρει αρκετούς αντικαταστάτες του, που πολλές φορές είναι πολλοί καλύτεροι από το τελευταίο προϊόν της Xiaomi. Όπως το Goral Z6, ένα έξυπνο wearable με 1.14″ έγχρωμη οθόνη και άλλα πολλά που θα έκαναν ακόμα και το Mi Band 4 να ζηλεύει! Το πιο ωραίο είναι ότι γίνεται δικό σας στο 1/3 της τιμής του Mi Band 4, αφού οι 50 πρώτοι θα το αποκτήσετε με μόλις 13€ χάρις το κουπόνι από το GearVita!

Ενημερωτικά, τα Mi Band 4 και Huawei Honor 5 έρχονται με 0.95″ οθόνη. Το Goral Z6 έρχεται με ακόμα πιο μεγάλη οθόνη, αφού είναι 1.14″, TFT, με ανάλυση 135 x 240pixels, με πιο μεγάλα γράμματα, πιο ευδιάκριτα, εκτός από τα υπόλοιπα έξτρα χαρακτηριστικά που συναντάμε μόνο σε αυτό.

Οι διαστάσεις του είναι 42 x 23 x 12.6mm, ενώ ζυγίζει 97g. Μπορείτε να το βρείτε σε μαύρο, μπλε, κόκκινο και μωβ. Συνδέεται με το κινητό σας μέσω BT 4.0, ενώ υποστηρίζει είτε Android 4.4 και άνω ή iOS 8.0 και άνω. Όπως και τα άλλα δύο wearable, διαθέτει κουμπί στο κάτω μέρος για να το λειτουργείτε. Η εφαρμογή που πρέπει να κατεβάσετε για να μπορέσετε να το συνδέσετε με το κινητό σας είναι η H Band. Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε είτε από το Google Playstore είτε από το Apple Playstore. Η εφαρμογή δεν έχει ελληνικά…κλασσικά, αλλά έχει αγγλικά.

Από θέμα μπαταρίας είναι εφοδιασμένο με μία μπαταρία χωρητικότητας 140mAh. Η μπαταρία αυτή δίνει χρόνο αναμονής τις 15 ημέρες περίπου, ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για 5 – 7 ημέρες. Για να το φορτίσετε θα χρειαστείτε περίπου 2 ώρες και η φόρτισης γίνεται απευθείας στη USB θύρα, χωρίς την χρήση φορτιστή!

Το Goral Z6, το λουράκι του είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη μήκους 210mm. Είναι φυσικά αδιάβροχο αφού φέρει πιστοποίηση IP67. Υποστηρίζει ότι βρίσκουμε σε όλα τα wearable, δηλαδή μέτρηση παλμών, καταγραφή του ύπνου, multi sport modes, μετράει βήματα, απόσταση θερμίδες, υποστηρίζει μηνύματα από εφαρμογές, από κλήσεις στο κινητό ή από SMS, ενώ μπορείτε και ν’ απορρίψετε μία κλήση. Με το που σηκώνεται το χέρι η οθόνη φωτίζεται, ενώ σας ειδοποιεί μέσω δόνησης. Έχει χρονόμετρο, ημερολόγιο, ξυπνητήρι. Επιπρόσθετα υποστηρίζει αντικλεπτική λειτουργία, απομακρυσμένη διαχείριση της κάμερας του κινητού σας και μέτρηση της αρτηριακής πίεσης!

Όπως βλέπετε το Goral Z6 όχι μόνο δεν του λείπει τίποτα, αλλά έχει και επιπλέον λειτουργίες που δεν τις βρίσκουμε σε άλλα αντίστοιχα πολύ πιο ακριβά wearable. Κανονικά στο GearVita εσείς μπορείτε να το αποκτήσετε με 20.99$, αλλά με το κουπόνι GRZ6Sport, οι 50 πρώτοι θα μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις $14.59 ή αλλιώς €13.03, μία τιμή που δεν θα σας δημιουργήσει προβλήματα με το τελωνείο! Μην καθυστερείτε λοιπόν, το κουπόνι αναμένετε να τελειώσει αμέσως!

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο