27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Προσφορά: Huami Amazfit Verge Lite Smartwatch Global Version – Αποκτήστε το σήμερα με μόλις 71.66€ με το κουπόνι μας από το GearVita

Τα wearable της Huami-Xiaomi όσοι διαβάζετε το iTechNews τα ξέρετε, μιας και είμασταν οι πρώτοι που τα κάναμε ελληνικά και στα περισσότερα έχουμε την αποκλειστικότητα. Έτσι σας έχω άλλη μία αποκλειστικότητα, μία μοναδική προσφορά από το GearVita, το Huami Amazfit Verge 2 Verge Lite Smartwatch Global Version A1808 στα 71.66€ με το κουπόνι μας για τους 50 πρώτους!

Το Huami Amazfit Verge Lite θα το βρείτε σε γκρι ή άσπρο. Έχει βάρος μόλις 46g, οι διαστάσεις του είναι 22.60 x 4.30 x 1.26 cm, ενώ το λουράκι του έχει διαστάσεις 70mm + 113mm. Συνδέεται με το κινητό σας μέσω ΒΤ 5.0 φυσικά και υποστηρίζει Bluetooth 4.0 και Android 4.4 ή iOS 9.0 και πάνω. Το Verge Lite είναι αδιάβροχο και φέρει πιστοποίηση IP68 και σαν global έκδοση υποστηρίζει φυσικά και ελληνικά. Τώρα εδώ θα με ρωτήσετε εάν γίνεται ελληνικό και αυτό όπως όλα τα άλλα Verge…η απάντηση είναι μάλλον και αυτό γιατί δεν το έχουμε ακόμα στα χέρια μας για να το δοκιμάσουμε και να δούμε εάν η τροποποίηση που έχουμε κάνει για το Verge δουλεύει και εδώ κανονικά. Οπότε εδώ θα κάνετε υπομονή να το δούμε μόλις μπορέσουμε….

Το Huami Amazfit Verge Lite, το λουράκι του είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη και πολυκαρβονίτη. Η οθόνη του είναι έγχρωμη AMOLED 1.3″ με ανάλυση 360 x 360px. Διαθέτει οπίσθιο φωτισμό για να κάνει και οικονομία στη μπαταρία του, ενώ υποστηρίζει και χειρονομίες (gestures). Η οθόνη που έχει είναι φυσικά αφής και φέρει προστασία Corning Gorilla 3, ενώ έχει και ειδική επίστρωση για να μην μένουν δαχτυλιές.

Όσο για την μπαταρία του που όλοι σίγουρα θέλουμε να μάθουμε, είναι χωρητικότητας 390mAh, θέλει στις 2.5 ώρες για να φορτίσει και με φυσιολογική χρήση μπορεί να κρατήσει μέχρι και 20 ημέρες (χωρίς GPS)! Το GPS που έχει υποστηρίζει δορυφορική λήψη τοποθεσίας μέσω GNSS. Υποστηρίζει μέτρηση βημάτων, παλμών, θερμίδων, έχει πολλαπλά αθλητικά modes, υπενθύμιση ειδοποιήσεων, δυνατότητα για offline Πληρωμή μέσω Alipay, καταγραφή ύπνου, έλεγχο της μουσικής που ακούτε από το κινητό.

Το Huami Amazfit Verge Lite μπορείτε να το αποκτήσετε από την τιμή των 119.99$ που έχει κανονικά, στα 80.99$ ή αλλιώς 71.66€, οι 50 πρώτοι τυχεροί με το κουπόνι μας AnVerge2. Βιαστείτε λοιπόν….

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο