27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Xiaomi – Δείτε τον παιδικό μαυροπίνακα 13.5″ που μπορεί να σβηστεί έως και 100,000 φορές!

Σας είχα παρουσιάσει προς τα Χριστούγεννα μία τέτοια ταμπλέτα γραφής για παιδιά, αφού την είχα πάρει πολύ φθηνά και είναι ένα καταπληκτικό δώρο για το παιδί σας. Σήμερα είδα ότι και η Xiaomi παρουσίασε μία παρόμοια ταμπλέτα γραφής για παιδιά.

Η ταμπλέτα γραφής της Xiaomi, είναι ουσιαστικά ένας έξυπνος μικρός πίνακας, εξοπλισμένος με μια μεγάλη οθόνη 13,5 ιντσών, η οποία μπορεί να γραφτεί επανειλημμένα. Είναι απόλυτα ασφαλής και δεν βλάπτει τα μάτια ενώ θα την βρείτε στην Κίνα στα 149 γιουάν.

Σύμφωνα με αναφορές, η μεγάλη οθόνη 13,5 ιντσών είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη από την οθόνη των 8,5 ιντσών. Ο μεγαλύτερος δημιουργικός χώρος επιτρέπει στο παιδί και την οικογένεια να εξερευνήσουν καλύτερα τη μαγεία και να μοιραστούν τη διασκέδαση της γραφής.

Ένας σχεδιασμός στενού πλαισίου, με τον λόγος οθόνης να είναι έως και 78%, το μπροστινό μέρος του πλαισίου είναι απλό, με ειδική επίστρωση να μην μαζεύει σκόνη, κατασκευασμένο από ABS παχύ κέλυφους και μ’ ενσωματωμένη αποθήκευση γραφίδας. Διατίθεται σε ροζ και μπλε.

Η περιοχή γραφής είναι κατασκευασμένη από μικτό υλικό υγρών κρυστάλλων, η επιφάνεια γραφής είναι καθαρή και τακτοποιημένη. Διαφορετικές σημειώσεις πάχους μπορούν να παρουσιαστούν ανάλογα με τη δύναμη πίεσης. Είναι ασφαλέστερο φυσικά από την όποια χρήση κιμωλίας ή μελανιού.

Ο παιδικός αυτός μαυροπίνακας μπορεί να διαγραφεί επανειλημμένα μέχρι και 100.000 φορές, με το πάτημα ενός κουμπιού μόνο, ώστε το παιδί να μπορεί να ζωγραφίζει ελεύθερα, χωρίς ν’ ανησυχείτε για σπατάλη χαρτιού. Φέρει μία ενσωματωμένη μπαταρία πλακέ CR2032.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μικρός μαυροπίνακας βασίζεται στο φυσικό φως για να γράψει κάποιος, ενώ επειδή μοιάζει σαν ένα συνηθισμένο χαρτί, δεν είναι εύκολο να κουραστεί το παιδί, αφήνοντας το ν’ αναπτύξει πλήρως την φαντασία του και τον γραφικό του χαρακτήρα.

[signoff]

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο