27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Προσφορά: Samebike 20LVXD30 – Ένα ηλεκτρικό αναδιπλούμενο ποδήλατο με 20″ρόδες και 60 χλμ κάλυψη, τώρα από την Γερμανική αποθήκη του Cafago σε Flash Sales και με μόνο 619.47€!

Μπορεί να μην είναι και ο πιο κατάλληλος καιρός για να χρησιμοποιήσει ηλεκτρικό ποδήλατο, εφόσον δεν βρέχει όμως, μπορείτε να κυκλοφορήσετε μαζί του. Το θέμα είναι ότι τώρα έχουν προσφορές όλα τα μαγαζιά για τα ηλεκτρικά ποδήλατα, οπότε τώρα θα κοιτάτε, για να τ’ αποκτήσετε και να είστε έτοιμοι για την άνοιξη και όχι μόνο. Έτσι σήμερα σας βρήκα μία πολύ καλή προσφορά, για ένα πολύ δυνατό ηλεκτρικό ποδήλατο, που είναι σε Flash Sales και έρχεται φυσικά από την Γερμανική αποθήκη του Cafago, άρα χωρίς τελωνείο. Το ποδήλατο που σας βρήκα είναι το Samebike 20LVXD30. Υπόψιν Ελλάδα θα το βρείτε στα 800€!

Το Samebike 20LVXD30 θα το βρείτε σε μαύρο ή άσπρο χρώμα να διαλέξετε. Είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου για καλύτερη αντοχή. Μόνο με την μπαταρία που έχει, μπορείτε να καλύψετε μία απόσταση 35-40 χλμ, ενώ με λίγη βοήθεια η απόσταση αυτή γίνεται 45 – 60 χλμ! Το ποδήλατο αντέχει έως και 150 κιλά επίσημα, αλλά εάν είναι σαν το δικό μου, αντέχει και περισσότερα σίγουρα. Τα λάστιχα είναι τα πιο μεγάλα της κατηγορίας, μιας και ενώ συνήθως είναι 16″, εδώ είναι 20″! Αντιστοίχως και η μηχανή του ποδηλάτου είναι πιο δυνατή και είναι 48V 350W υψηλής; ταχύτητας brushless.

Το ποδήλατο διαθέτει 7 ταχύτητες από την πολύ γνωστή και καλή εταιρεία Shimano. Το ποδήλατο έρχεται με LCD οθόνη που δείχνει ποσοστό μπαταρίας, απόσταση που έχει κάνει, ενώ διαθέτει και ειδική θήκη για το κινητό σας, για να μπορείτε να το τοποθετήσετε με ασφάλεια. Η μπαταρία που διαθέτει είναι μία 48V 8AH μπαταρία λιθίου. Για να την φορτίσετε πλήρως θα χρειαστεί περίπου  4 ώρες. Το ποδήλατο έχει δυνατότητα να ανεβαίνει 35° γωνία. Για να σταματήσει έχει δισκόφρενα μπροστά – πίσω. Το Samebike 20LVXD30 μπορείτε και κινείτε και με την μπαταρία του μόνο αλλά και με τα πετάλια. Οι διαστάσεις του ποδηλάτου είναι 153 x 58 x 112cm, διπλωμένο 80 x 48 x 68cm και ζυγίζει 26.5kg.

Το μπροστινό πιρούνι αλλά και η σέλα είναι εφοδιασμένα με ανάρτηση, με σκοπό να γίνεται απορρόφηση των κραδασμών. Επίσης η σέλα διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος για να είναι πιο άνετη η οδήγηση. Μπροστά το ποδήλατο είναι εφοδιασμένο μ’ ένα εξαιρετικά φωτεινό προβολέα LED, ενώ στο πίσω μέρος θα βρείτε τον ανακλαστήρα που εξασφαλίζει μία ασφαλή οδήγηση στο σκοτάδι. Η ενσωματωμένη θήκη τηλεφώνου είναι κατάλληλη για πλοήγηση και ο μετρητής LCD δείχνει την ταχύτητα, την απόσταση σε μίλια και την χωρητικότητα της μπαταρίας. Το ποδήλατο διαθέτει και πτυσσόμενα για αποθήκευση και μεταφορά. Το Samebike 20LVXD30 είναι σίγουρα το καλύτερο εργαλείο για αστικούς, για τις μετακινήσεις σας, για ένα σύντομο ταξίδι, για να πάτε τα ψώνια σας για την καθημερινή χρήση. Εδώ μόνο να επισημάνω ότι βάση της νομοθεσίας που ισχύει στην ΕΕ, ηλεκτρικά ποδήλατα που έχουν ισχύ άνω των 250W και ταχύτητα άνω των 25 χλμ/ω, πρέπει ο κάτοχός του να έχει δίπλωμα οδήγησης.

[su_button url=”https://fas.st/qZOJQ” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0d07″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε το Samebike 20LVXD30 αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο από το Flash Sales του cafago με μόλις 619.47€ και κινηθείτε άνετα και οικονομικά όπου θέλετε![/su_button]

 

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο