27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Προσφορά: Xiaomi Wowstick Wowpad – Αποκτήστε το πεδίο με μαγνήτη για να μην χάνετε καμία βίδα με μόλις 2.5€!

Σήμερα σας έχω μία φοβερή προσφορά από το Banggood, όπου θα μπορείτε να την συνδυάσετε και με μία παρουσίαση κατσαβιδιών που σας έχω κάνει παλιότερα. Έχει σε προσφορά το μαγνητικό πεδίο εργασίας της Xiaomi το Banggood στα 2.5€. Εάν λοιπόν ασχολείστε με μικροεργασίες, είμαι σίγουρος ότι θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Το Wowpad όπως ονομάζεται, είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και είναι στο μαύρο. Οι διαστάσεις του είναι 165 x 65 x 2mm και ζυγίζει περίπου 65g. Το πεδίο είναι μαγνητισμένο ώστε να μπορεί να συγκρατεί τις διάφορες βίδες και να μην τις χάνετε. Επίσης φέρει διαγραμμίσεις, ώστε να τις χρησιμοποιείτε για να χωρίζετε τις βίδες ή άλλα υλικά σε ομάδες.

Το Wowpad μπορείτε ιδανικά να το χρησιμοποιήσετε με το σετ κατσαβιδιών που σας παρουσίασα πριν λίγο καιρό, τα XIAOMI Mijia Wiha 24 in 1. Συνδυάζοντας αυτά τα δύο θα κάνετε την δουλειά τους πολύ καλύτερα πιο αποτελεσματικά.

 

[su_button url=”http://fas.st/SbpYVn” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0722″ color=”#fdfefd” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon_color=”#000000″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″]Αποκτήστε το Xiaomi Wowstick Wowpad Magnetic Screw Pad Position Plate Remembrance Mat Repair Tool με μόλις 2.5€ από το Banggood[/su_button]

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο