30.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Ψάχνεις για τηλεόραση;;; Εδώ σου έχω 5 value for money TV που καλύπτουν κάθε απαίτηση…

Ψάχνετε τηλεόραση; Δε χρειάζεται να «σπάσετε» τον κουμπαρά για να την αποκτήσετε. Ακόμα καλύτερα, θα κρατήσετε τον κουμπαρά άθικτο και θα αποκτήσετε μια εκπληκτικών δυνατοτήτων τηλεόραση. Οι κορυφαίες εταιρείες προσφέρουν πολλά μοντέλα για να καλύψουν οποιονδήποτε τύπο χρήστη και φυσικά, υπάρχει τουλάχιστον μία value-for-money επιλογή που θα κερδίσει επάξια μια θέση στο σαλόνι σας. Είτε είστε gamer είτε σινεφίλ είτε βλέπετε απ’ όλα και σε τακτική βάση, θα βρείτε μια τηλεόραση που ταιριάζει στα γούστα σας και θα σας καλύψει με χαμηλό κόστος.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας με τα παρακάτω μοντέλα που έχουμε επιλέξει βάσει χρήσης, για να σας βοηθήσουμε να καταλήξετε ευκολότερα. Οπότε, το μόνο που έχετε να σκεφτείτε είναι τι χρήση θέλετε να κάνετε, ποιο είναι το διαθέσιμο budget, πόσες ίντσες τηλεόραση χωράει το έπιπλο ή ο χώρος όπου θα τοποθετηθεί.

Επιλογές για καθημερινή, μικτή χρήση

Παρακολουθείτε καθημερινά εκπομπές, ειδήσεις, αθλητικούς αγώνες, ενίοτε ταινίες και gaming – άρα κάνετε λίγο απ’ όλα με την τηλεόρασή σας και πρέπει σαφώς να σας καλύπτει σε όλα με την ίδια ποιότητα. Πρέπει δηλαδή να έχει καλή ποιότητα εικόνας, όπως και ήχο, μεταξύ άλλων χρήσιμων λειτουργιών που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

 

Οι πιο value for money TVs που καλύπτουν κάθε απαίτηση

Μια από αυτές τις τηλεοράσεις είναι η Samsung AU8072, μια smart TV με ανάλυση εικόνας 4K Ultra HD που εντυπωσιάζει για πολλούς λόγους. Αρχικά, με το λεπτό της σώμα που φιλοξενεί ένα LED πάνελ με τεράστιες δυνατότητες, ικανό να προσφέρει ποιοτικά και ζωντανά χρώματα αλλά και καθαρή εικόνα στην κίνηση – δηλαδή τα είδωλα που μένουν πίσω από μια κινούμενη φιγούρα μειώνονται ή εξαλείφονται. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες, αγώνες και οτιδήποτε άλλο συμπεριλαμβάνει γρήγορες κινήσεις και να τα απολαύσετε περισσότερο, πάντοτε με κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας και βάθος χρώματος. Αν το περιεχόμενό σας υποστηρίζει HDR, τότε το HDR10+ που διαθέτει η τηλεόραση θα φροντίσει να αναδείξει τα χρώματά του αντλώντας από μια ευρεία παλέτα, κάτι που επίσης μπορούν να εκμεταλλευτούν οι μοντέρνες παιχνιδοκονσόλες αλλά και πλήθος ταινιών.

Οι πιο value for money TVs που καλύπτουν κάθε απαίτηση

Μια εναλλακτική λύση είναι η LG UP78006, η έξυπνη τηλεόραση της LG που θα σου διευκολύνει την πρόσβαση στο internet για να απολαύσετε περιεχόμενο από υπηρεσίες όπως το Netflix με κορυφαία ποιότητα. Αποτυπώνει εικόνες σε ανάλυση 4K Ultra HD και διαθέτει πολλαπλά modes για να τη φέρετε στα μέτρα σας, ενώ φυσικά επιτρέπει και την παραμετροποίηση για να την προσαρμόσετε όπως ακριβώς θέλετε. Πέραν αυτού, υποστηρίζει και το πρωτοποριακό Filmmaker Mode, το οποίο ρυθμίζει την εικόνα ακριβώς στις προδιαγραφές του σκηνοθέτη, για να την απολαύσετε όπως ακριβώς την οραματίστηκε ο δημιουργός. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει το HDR που δίνει βάθος σε ταινίες, σειρές και παιχνίδια που το υποστηρίζουν ενώ σε γενικότερη χρήση, είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι τόσο ποιοτική εικόνα έρχεται από μια τόσο προσιτή τηλεόραση.

Value-for-money επιλογές για gaming και ταινίες

Οι gamers πάντοτε χρειάζονται κορυφαίο εξοπλισμό για να απολαύσουν πλήρως τα παιχνίδια τους, όπως και οι φίλοι του κινηματογράφου που θέλουν μια τηλεόραση που θα αποδώσει με κάθε λεπτομέρεια σκηνές με πλούσια χρώματα ή πολύ σκοτεινές. Μια τέτοια τηλεόραση πάντοτε είναι ικανή να ανταπεξέλθει σε πολλά περισσότερα από ταινίες και gaming, οπότε σίγουρα καλύπτει και τις καθημερινές ανάγκες κάποιου.

Οι πιο value for money TVs που καλύπτουν κάθε απαίτηση

Για όσους αναζητούν μια τέτοια τηλεόραση, τότε η Samsung QLED Q60T θα καλύψει με το παραπάνω τις ανάγκες τους. Διαθέτει προηγμένης τεχνολογίας QLED πάνελ με εξαιρετικά υψηλή μέγιστη φωτεινότητα και πολύ ζωντανά, ακριβή χρώματα. Σε συνδυασμό με την υψηλή ανάλυση 4K Ultra HD, το HDR10+ και έναν επεξεργαστή που διαρκώς εργάζεται για να βελτιώσει κάθε πτυχή της εικόνας, τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά είτε παίζεις κάποιο απαιτητικό παιχνίδι είτε απολαμβάνετε μια ταινία. Η αντίθεση προσφέρει φανταστική απόδοση βάθους κι εκεί βοηθούν τα εξαιρετικά μαύρα που δημιουργούν ρεαλιστικές σκοτεινές εικόνες. Προρθέστε σε όλα αυτά και τις smart δυνατότητες, από τη χρήση εφαρμογών έως την ενσωμάτωση των ψηφιακών βοηθών Alexa και Google Assistant κι έχετε μια ευέλικτη τηλεόραση, πλήρως εξοπλισμένη για gaming, ταινίες και κάθε άλλη χρήση.

Οι πιο value for money TVs που καλύπτουν κάθε απαίτηση

Μια εξίσου καλή επιλογή αποτελεί η LG NanoCell NANO756, μια άκρως αποδοτική 4K Ultra HD smart TV με πάνελ που προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες, διατηρώντας τα χρώματα και προστατεύοντας τον τόνο τους για να τα απολαμβάνετε όπως ακριβώς πρέπει. Το πάνελ είναι επίσης τεχνολογίας IPS για ευρείες γωνίες θέασης χωρίς αλλοίωση χρώματος, κάτι που βοηθά πολύ αν βρίσκεστε πολύ πλάγια ή αν παρακολουθείτε πολλά άτομα μαζί κι έτσι αναπόφευκτα κάποιος θα βρίσκεται μακριά από το κέντρο αλλά δε χρειάζεται να βρίσκεται μακριά από τη δράση. Έρχεται με HDR10 Pro και πλήθος τεχνολογιών βελτίωσης και απόδοσης χρώματος, κάτι για το οποίο φημίζονται οι τηλεοράσεις NanoCell, οπότε επιλέγοντάς τη είναι βέβαιο πως θα λατρέψετε ταινίες ή παιχνίδια που διαθέτουν σκηνές με πλούσια χρώματα. Στο παρασκήνιο, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής θα δουλεύει ακατάπαυστα για να βελτιώνει επιτόπου την εικόνα σε πολλαπλά επίπεδα και σημεία, για να έχεις πάντοτε τα καλύτερα που μπορεί να προσφέρει σε κάθε τομέα.

Μια άριστη τηλεόραση για κάθε χρήση

Οι πιο value for money TVs που καλύπτουν κάθε απαίτηση

Υπάρχουν κι εκείνες οι τηλεοράσεις που τα κάνουν όλα και μάλιστα πολύ καλά. Συνδυάζουν εικόνα, ήχο, λειτουργίες και άνεση σε ένα πακέτο που δύσκολα μπορεί να προσπεράσει κανείς. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η Sony X85J, μια ποιοτική και ευέλικτη τηλεόραση που θα ικανοποιήσει τόσο εκείνον που κάνει λίγο απ’ όλα όσο και τον φίλο των ταινιών ή αγώνων αλλά και τον gamer. Εξοπλίζεται με τελευταίας τεχνολογίας πάνελ από την κορυφαία στο είδος Sony, με ανάλυση 4K Ultra HD και τεχνολογία Triluminos Pro που αποτυπώνει με τέλεια ζωντάνια κι ακρίβεια τα χρώματα αλλά και τις σκοτεινές λεπτομέρειες ώστε να μη χαθεί οτιδήποτε (μικρό ή μεγάλο) από την εμπειρία. Επιπλέον, απολαμβάνει μια ευρεία γκάμα χρωμάτων μέσω του HDR, κάτι που αν υποστηρίζεται από τις ταινίες/σειρές που παρακολουθείτε ή τα παιχνίδια που παίζετε, άμεσα θα καταλάβετε πόσο πολύ βελτιώνει την ποιότητα χρωμάτων, προσθέτοντας ένα τόνο ρεαλισμού που δε θα βρείτε δίχως αυτό. Υποστηρίζει ακόμη και Dolby Vision, το κορυφαίο πρότυπο εικόνας με κινηματογραφικού επιπέδου αποτελέσματα.

Προσφέρει επίσης και υποστήριξη για έως και 120fps σε κονσόλες PlayStation 5 και Xbox Series X|S, χάρη στις θύρες HDMI 2.1 και το πάνελ που υποστηρίζουν απόδοση σε 120Hz για εξαιρετικά ομαλή κίνηση και κορυφαία απόκριση. Ο ήχος της είναι εξίσου υψηλής ποιότητας, με την ανάλογη δύναμη και καθαρότητα που απαιτείται για τέτοιου είδους χρήσεις. Όπως είναι αναμενόμενο, είναι «πανέξυπνη» καθώς χρησιμοποιεί Android και έχει πρόσβαση στο Play Store για να την εξοπλίσετε με διάφορες εφαρμογές κάθε είδους ενώ χρησιμοποιεί και την Google Assistant για να δέχεται φωνητικές εντολές και κατ’ επέκταση μπορεί να αποτελέσει κομμάτι του smart home σας.

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο