26.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

“Αλλαγή Γυάλινης Πλάτης Σε Samsung Galaxy S9+… με 5€!!!

ΑΑΑΑΑΑ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ “ΔΙΠΛΟ” GIVEAWAY ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ… για ένα Blitzwolf AT2 και ένα Xiaomi Amazfi NEO Smartwatch πάτα εδώ: https://youtu.be/A5D5wWf5JOQ

Σήμερα σας έχω ένα βίντεο από τα “παλιά” και θα δούμε μαζί ένα DIY για το πως, σχετικά εύκολα μπορούμε να κάνουμε μια τέτοια επισκευή (για όσους πιάνουν λίγο τα χέρια τους) και να αποδείξουμε πως το γνωστό άσμα “Μια φορά μονάχα φτάνει να ραγίσει”… εδώ δεν ισχύει!!!

Όπως και να έχει θα κάνουμε μια Αλλαγή Γυάλινης Πλάτης Σε Samsung Galaxy S9+ πιστευτώ με τον πιο απλό τρόπο. Όμως Προσοχή!!! Οι εργασίες γίνονται με δική σας ευθύνη. Μπορεί να καταστρέψετε την συσκευή σας κατά τη διαδικασία. Δεν φέρω καμία ευθύνη σε περίπτωση που κάτι σας πάει στραβά!!!

Τα υπόλοιπα στο βίντεο…

Για όποιον θέλει να τσεκάρει και να αποκτήσει τόσο το ανταλλακτικό, όσο και τον βασικό μου εξοπλισμό… ας δει τα link πιο κάτω.

SAMSUNG Back Battery Cover For Samsung Galaxy S9 Plus s9+ G965 SM-G965F G965FD S9 G960 SM-G960F G960FD Back Rear Glass Case σε τιμή;;; 4,35€ από το Aliexpress και χωρίς κανένα θέμα τελωνείου για τί είναι κάτω από 22€
Link: http://bit.do/back-glass-galaxy-s9-plus

Xiaomi Wowstick Mobile Phone Repair Tools Kit σε τιμή;;; 17,10€ από το Banggood με κουπόνι BGherra και με οποιαδήποτε μέθοδο αποστολής επιλέξετε γιατί είναι κάτω από 22€ και δεν έχει θέμα τελωνείου
Link: https://www.banggood.com/custlink/mGDGP7ZNYJ

DANIU 220V 300W DIY Electric Heat Shrink Gun Power Tool Hot Air Temperature Gun with Supporting Seat σε τιμή;;; 13€ από την Τσέχικη αποθήκη (CZ) του Banggood με κουπόνι bgaff10off. Ασφαλώς ούτε κουβέντα για τελωνείο και σε λίγες μέρες στο σπίτι σας.
Link: http://bit.do/DANIU-220V-300W-DIY-Electric-Heat-Shrink-Gun

Για κουπόνια και προσφορές Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο