27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

ΧΩΡΕΣΑ Την SMART TV Μου, Στο ΤΣΕΠΑΚΙ Μου!!! Realme 4K TV stick Full review

Μπορώ τελικά να “Χωρέσω” την Smart TV μου στο τσεπάκι μου;;;

Η αλήθεια είναι πως ναι και πάμε να ξετυλίξουμε το κουβάρι της ιστορίας
Οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε κάποιο “παροπλισμένο” Monitor αλλά κι από μία μη “έξυπνη τηλεόραση”.
Εγώ πάντως έχω… και μάλιστα όχι μόνο μια ή ένα…
Οπότε λύσεις όπως κάποιο tv box πάντα χρειάζονται…
Το θέμα όμως είναι τι, tv box κι αν, θα παίζει σωστά και με καλή ποιότητα Netfilix 4K, YouTube, ErtFlix, Cosmote TV, Amazon Prime, Disney +… κι ότι άλλο τραβάει η ψυχή σας.
Με το realme 4k tv stick, δεν έχουμε όμως μόνο ένα tv box σε μέγεθος usb stick, να το συνδέετε σε όποια τηλεόραση ή Monitor, αλλά μιας και είναι πιστοποιημένο Google TV, θα απολαμβάνετε τα πάντα και στην ποιότητα που πρέπει όπως πχ Netflix 4K (κι όχι πχ Netflix σε άθλια ποιότητα 480p μου μας δίνουν τα καινά tv box)!
Αυτό μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε κάποια “SMART TV”, αφού οι δυνατότητες μιας τέτοιας συσκευής, όπως το realme 4k tv stick, είναι πολύ περισσότερες από αυτές της έξυπνης τηλεόρασης, μιας και μπορείτε να του βάλετε προγράμματα όπως πχ το Kodi και να διευρύνετε ακόμα περισσότερο τους multimedia ορίζοντές σας!
Ακόμη ένα και ίσως και το σημαντικότερο πλεονέκτημα του, είναι το μέγεθος του που πραγματικά χωράει στο τσεπάκι μας και μπορούμε πραγματικά να έχουμε παντού και πάντα μαζί μας, έτοιμη και σεταρισμένη με όλα τα καλούδια μας την προσωπική μας Smart TV.
Θα μου πείτε κοστίζει…και θα σας πω ΟΧΙ… όσο νομίζετε…

Συμφέρει η αγορά από Ελλάδα με κόστος στα 47€ κομπλέ (κάνοντας όμως την αγορά σας από το ποιό κάτω link στα 52€ κομπλέ στηρίζεται το κανάλι)

Realme 4K Tv Stick Smart Google Global Version 2Gb 8Gb Hdmi 2.1 Quad-Core Cpu Dual-Core Gpu Hdr 10+ 4Kp60 Bluetooth 5.0 σε τιμή;;; 52€ κομπλέ με τα μεταφορικά από το Hekka με κουπόνι UNPACKMAN και με ασφαλή χωρίς τελωνείο μέθοδο αποστολής για αγορές έως 150€ (κομπλέ) από αποθήκες Κίνας και ΗΚ.
Link: https://bit.ly/3iQFSmD

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Σημείωση: Σε περίπτωση προβλήματος με το τελωνείο ή την αγορά, πρώτα κοιτάτε εδώ και μετά μιλάτε είτε με το CS του καταστήματος ή με υπεύθυνο εδώ.

Το 4Κ tv stick από την Realme έρχεται με 2GB RAM και 8GB ROM και είναι η διεθνή του έκδοση και όχι η κινέζικη. Για επεξεργαστή έχει τον τετραπύρηνο ARM Cortex A35, ενώ έχει μία διπύρηνη κάρτα γραφικών, την ARM G31 MP2 GPU. Το TV Stick εμπεριέχει WiFi σύνδεση και Bluetooth 5.0. Υποστηρίζει 4Kp60, HDR10+, HDMI 2.1 και έχει και ενσωματωμένο Βοηθό Google.

Τι μπορείτε να δείτε με αυτό το μικρό TV stick…..μα τα ΠΑΝΤΑ! Όπως μας ενημερώνει η Realme, έρχεται με προ εγκατεστημένα τα YouTube, Νetflix, Google play movies/TV shows, Disney+ τώρα που ήρθε επίσημα και Ελλάδα, Prime video και Google play store. Εννοείτε ότι μπορείτε να περάσετε ErtFlix και άλλες streaming υπηρεσίες. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι περισσότερο από δυνατά για να παίξουν ότι θέλετε να δείτε μέχρι 4Κ που υποστηρίζει το μηχάνημα. Μέσα στην συσκευασία θα βρείτε εκτός από το Realme Tv Stick, το τηλεχειριστήριο, ένα οδηγό χρήσης, ένα καλώδιο HDMI και ένα καλώδιο τροφοδοσίας.

Κάντε το δικό σας εδώ
Realme 4K Tv Stick Smart Google Global Version 2Gb 8Gb Hdmi 2.1 Quad-Core Cpu Dual-Core Gpu Hdr 10+ 4Kp60 Bluetooth 5.0 σε τιμή;;; 44€ κομπλέ με τα μεταφορικά από το Hekka με κουπόνι HEKKASD και με ασφαλή χωρίς τελωνείο μέθοδο αποστολής για αγορές έως 150€ (κομπλέ) από αποθήκες Κίνας και ΗΚ.
Link: https://bit.ly/3iQFSmD

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

Σημείωση: Σε περίπτωση προβλήματος με το τελωνείο ή την αγορά, πρώτα κοιτάτε εδώ και μετά μιλάτε είτε με το CS του καταστήματος ή με υπεύθυνο εδώ.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο