27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Realme 4K Tv Stick: Πως με 37€ περίπου μπορείτε να κάνετε κάθε τηλεόραση έξυπνη και να βλέπετε YouTube, ErtFlix, κτλ με το κουπόνι του Hekka, χωρίς τελωνείο από Ισπανία!

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι πια έχουμε από περισσότερες από μία έξυπνες τηλεοράσεις σπίτι μας. Παραδεχτείτε το όμως ότι όλοι έχουμε και από μία μη έξυπνη τηλεόραση. Εγώ πάντως έχω και όχι μόνο στο εξοχικό. Οπότε λύσεις όπως κάποιο tv box πάντα χρειάζονται. Εξάλλου όταν πια οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, χρεώνουν ελάχιστα χρήματα για απεριόριστα δεδομένα για ένα μήνα, άνετα μπορείτε να έχετε ένα tv box σε μέγεθος usb stick, να το συνδέετε σε όποια τηλεόραση έχετε μπροστά σας όπου κι αν είστε και να βλέπετε τις αγαπημένες σας σειρές! Θα μου πείτε κοστίζει…και θα σας πω ΟΧΙ, γιατί με μόλις 37.83€ παίρνετε ένα 4Κ tv stick από την Realme, χωρίς τελωνείο φυσικά αφού έρχεται από Ισπανία, με το κουπόνι που σας έχω από την Hekka!

Κατ’ αρχάς στο Hekka θα βρείτε την διεθνή έκδοση του Tv Stick. Μετά το Mi Band 7 που πρώτοι μου έστειλαν την διεθνή έκδοση και το αγοράζετε στα US$38.99 ή 36.94€ από τα 55€ που έχει περίπου εδώ, μέχρι τις 31/07/2022 με το κουπόνι HekkaAFMiB7, τώρα σας έχω άλλη μία διεθνή επιλογή, το πολύ καλό Realme 4k tv stick. Το συγκεκριμένο tv stick έρχεται με 2GB RAM και 8GB ROM. Για επεξεργαστή έχει τον τετραπύρηνο ARM Cortex A35, ενώ έχει μία διπύρηνη κάρτα γραφικών, την ARM G31 MP2 GPU. Το TV Stick εμπεριέχει WiFi σύνδεση και Bluetooth 5.0. Υποστηρίζει 4Kp60, HDR10+, HDMI 2.1 και έχει και ενσωματωμένο Βοηθό Google.

Τι μπορείτε να δείτε με αυτό το μικρό TV stick…..μα τα ΠΑΝΤΑ. Όπως μας ενημερώνει η Realme, έρχετε με προεγκατεστημένα τα YouTube, Νetflix, Google play movies/TV shows, Disney+ τώρα που ήρθε επίσημα και Ελλάδα, Prime video και Google play store. Εννοείτε ότι μπορείτε να περάσετε ErtFlix και άλλες streaming υπηρεσίες. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι περισσότερο από δυνατά για να παίξουν ότι θέλετε να δείτε μέχρι 4Κ που υποστηρίζει το μηχάνημα. Μέσα στην συσκευασία θα βρείτε εκτός από το Realme Tv Stick, ρτο τηλεχειριστήριο, ένα οδηγό χρήσης, ένα καλώδιο HDMI και ένα καλώδιο τροφοδοσίας.

Το πολύ καλό 4K Tv stick της Realme το αγοράζετε από την Ισπανική αποθήκη του Hekka, με μόλις 37.83€ με το κουπόνι HekkaAFMiB7 μέχρι τις 31 Ιουλίου!

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο