28.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Realme GT Neo 6: Το πιο οικονομικό Snapdragon 8 Gen 2 smartphone

Στο δεύτερο μισό του 2023, η Realme είχε αποκαλύψει τα Realme GT 5 και Reame GT 5 Pro flagship smartphones. Ένα νέο report από τη Κίνα, επισημάνει ότι το Realme GT Neo 6 θα φέρει κορυφαία χαρακτηριστικά, θα διαθέτει το Snapdragon 8 Gen 2 και θα είναι ένα από τα φθηνότερα Snapdragon 8 Gen 2 smartphones.

Οι πληροφορίες έρχονται από το Digital Chat Station, που έχει αποδειχθεί πολύ αξιόπιστος. Αναφέρει πως τα περιφεριακά της συσκευής θα είνια κορυφαία, που σημαίνει πως πιθανότατα θα έρθει με πολύ δυνατή κάμερα και εξαιρετική οθόνη, εκτός από τον Snapdragon 8 Gen 2. Αυτό που επισυμαίνει είναι πως θα είναι αρκετά οικονομικό και αν επιβεβαιωθεί θα είναι μια τρομερά δυνατή συσκευή με άριστο hardware, ικανό να τρέξει τα πάντα. Το βασικό ερώτημα είναι πόσο οικονομική θα είναι.

Το realme GT Neo 5 κυκλοφόρησε παγκοσμίως (όχι στην χώρα μας) σαν GT3, ενώ το GT Neo 3 έφτασε και στην χώρα μας το 2022. Υπολογίζουμε πως θα δούμε το realme GT Neo 6 κάπου στις αρχές του 2024.

Εμείς ελπίζουμε να δούμε το GT Neo 6 και στην χώρα μας αυτή την φορά, καθώς βλέπουμε αρκετούς να ενδιαφέρονται για την σειρά και γιατί όχι, αφού συνήθως είναι δυνατά value for money.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο