27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Redmi Note 5 – Έρχεται στις 16 Μαρτίου με 4000mAh μπαταρία!

Όπως ξέρουμε ήδη, 16 Μαρτίου αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Xiaomi το Redmi Note 5, η διεθνή του έκδοση (μην ξεχνάτε ότι ήδη κυκλοφορεί στην Ινδία). Σήμερα με νέο πόστερ από την Xiaomi μάθαμε και με τι μπαταρία θα μας έρθει τελικά.

Σήμερα, 10 Μαρτίου, ο πρόεδρος της Xiaomi Lin Bing αποκάλυψε ότι το Redmi Note 5 θα συνεχίσει την παράδοση της σειράς Redmi Note που έρχεται με μεγάλη μπαταρία. Έτσι μας αποκάλυψε ότι και το Redmi Note 5 θα έρθει με μία μπαταρία των 4000mAh, ενώ θα είναι εφοδιασμένο ακόμα τον Snapdragon 636 που έχει μικρότερη κατανάλωση ενέργειας οπότε και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ο Snapdragon 636 βασίζεται σε μια διαδικασία επεξεργασίας 14nm, χρησιμοποιώντας 8-πύρηνη Kryo 260 αρχιτεκτονική με κάρτα γραφικών την GPU Adreno 509. Σε σύγκριση με τον Snapdragon 630, η απόδοση της CPU αέχει αυξηθεί κατά 40%, ενώ η απόδοση της GPU έχει αυξηθεί κατά 10% με το baseband X12 να έχει ενσωματωθεί.

Για άλλες προδιαγραφές, το Redmi Note 5 θα διαθέτει οθόνη 5,99 ιντσών, μνήμη 6GB και αποθήκευση 64GB.

Όσον αφορά για τις κάμερες, το Redmi Note 5 θα είναι εξοπλισμένο με μια διπλή κάμερα AI. Σύμφωνα με αυτό που ξέρουμε από την φωτογραφία που ανέβασε στο Weibo ο Lei Jun, λόγο ότι έχει και f2.2, η νυχτερινή φωτογράφηση έχει βελτιωθεί αρκετά τουλάχιστον σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Το Redmi Note 5 υποστηρίζει το AI Beauty.

Διαβάστε επίσης: Xiaomi LED flashlight – Ένας μικρός αλλά πολύ δυνατός φακός/powerbank! Δείτε φωτογραφίες και βίντεο. Δείτε που θα τον βρείτε πιο φθηνά!

Όσον αφορά την τιμή πώλησης, στην Ινδία το Rice Note 5 ξεκινά στις Rs 13999, οπότε Κίνα να περιμένετε μία τιμή στα 1400 γιουάν (221$). Αυτή την στιγμή απ’ όσο βλέπω είναι σε κατάσταση Preorder σε Banggood και Gearbest για όποιον θέλει να το παραγγείλει από τώρα, αν και γνώμη μου είναι να περιμένετε λίγο να το δούμε πρώτα και μετά.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι τι θα γίνει τελικά ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο