27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Redmi TV 98″ – Μάλλον δύσκολα μεταφέρεται σπίτι…..!

Πριν από λίγες ημέρες, η Xiaomi κυκλοφόρησε την Redmi Smart TV MAX 98-ιντσών, με τιμή 19999 γιουάν (2832$). Η τηλεόραση με το που δόθηκε προς πώληση, φυσικά εξαφανίστηκε και ακόμα παραμένει σαν “Out of stock”, στα γνωστά μαγαζιά της Κίνας που την πουλούσανε!

Η Redmi τόνισε ότι η κυκλοφορία αυτής της τηλεόρασης ήρθε για να λύσει δύο σημεία πόνου….της “ακριβής τιμής και της υπηρεσίας παράδοσης” για τους χρήστες. Με τον τρόπο αυτό, κανένας πια δεν θα χρειάζεται να σκέφτεται πως θα του παραδοθεί η τηλεόραση σπίτι, αφού την παραδίδει η εταιρεία με ασφάλεια.

Αυτό το απόγευμα, ο ιδρυτής, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Xiaomi, Lei Jun, αποκάλυψε την έξυπνη τηλεόραση MAX 98 ιντσών που αγόρασε ένας φίλος του. Η τηλεόραση σε διέλευση φάνηκε να είναι πολύ μεγάλη. Ένα φορτηγό δεν μπόρεσε να την χωρέσει, και μέρος από το κουτί προεξείχε έξω από το αυτοκίνητο, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

Εδώ, καλό είναι να σας υπενθυμίσω, ότι μόνο η τηλεόραση από μόνη της, έχει 2.19 μέτρα μήκος και ζυγίζει 68 κιλά χωρίς την βάση!

Είναι κατανοητό ότι, λόγω του μεγάλου μεγέθους του, η γιγαντιαία τηλεόραση Redmi Smart TV MAX 98 “πρέπει να πληροί ορισμένες ειδικές συνθήκες κατά το χειρισμό και την εγκατάσταση. Για παράδειγμα, ο ανελκυστήρας στο σπίτι πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος για να εισέλθει η τηλεόραση και ο τοίχος που θα τοποθετηθεί, θα πρέπει φυσικά να έχει ένα αρκετά μεγάλο ελεύθερο χώρο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η Xiaomi παρέχει υπηρεσία αποκλειστικής παράδοσης MAX μίας στάσης. Οι μηχανικοί της Xiaomi θα διεξάγουν έρευνες από πόρτα σε πόρτα, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των εισόδων κυττάρων πελατών, των ανελκυστήρων, των σκαλοπατιών, των θυρών, των παραθύρων, των τοίχων κ.λπ., για να προσδιορίσουν εάν οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν το Redmi Smart TV MAX 98 “στα σπίτια τους. Ολόκληρη η διαδικασία της υπηρεσίας έρευνας είναι εντελώς δωρεάν και ο χρήστης δεν χρεώνει τέλη.

Αφού επιβεβαιωθεί τελικά η παραγγελία του χρήστη, η Xiaomi θα παρέχει αποκλειστικά οχήματα μεταφοράς για υπηρεσίες ενιαίας διανομής και εγκατάστασης και θα βοηθήσει τους χρήστες να ολοκληρώσουν την αφαίρεση παραθύρων και τη ρύθμιση γερανού κατά την εγκατάσταση σε ειδικές περιστάσεις έως ότου η τηλεόραση του χρήστη μπορεί να ενεργοποιηθεί και να παρακολουθεί κανονικά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, επειδή είναι ένα προσαρμοσμένο προϊόν, η επιστροφή της Redmi Smart TV MAX98 ιντσών πίσω στην Xiaomi, κοστίζει 3.000 γιουάν!

Στην πραγματικότητα, για την συγκεκριμένη τηλεόραση, η λύση στο πρόβλημα της διανομής και της εγκατάστασης δεν είναι το μοναδικό θέμα που την κάνει να διαφέρει, αλλά είναι επίσης η μοναδική με πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής πάνελ LCD στον κόσμο. Τα LCD πάνελ της τηλεόρασης παράγονται από έναν πλήρως αυτοματοποιημένο ρομποτικό βραχίονα. Ο απαιτούμενος χώρος παραγωγής είναι 10 φορές μεγαλύτερος από τις συμβατικές τηλεοράσεις.

 

[signoff]

 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο