23.8 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024

Rocket Delivery: Η λειτουργία της στην Αθήνα συνεχίζεται

Η εταιρεία Rocket Delivery συνεχίζει τη λειτουργία της στην Αθήνα μετά από διακοπή 72 ωρών για τεχνικούς λόγους και εξετάζει τη θέση της στην ελληνική αγορά με γνώμονα τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, την ικανοποίηση των καταναλωτών και το σεβασμό προς τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία.

Rocket Delivery: Συνεχίζουμε την λειτουργία μας στην Αθήνα
Η επανέναρξη λειτουργίας θα γίνει από αύριο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022. Στην ανακοίνωση αναφέρεται οτι: “Η Rocket Group λειτουργεί σε αυτή τη φάση σε εύθραυστο επιχειρηματικό περιβάλλον λόγω και των πρόσφατων εξελίξεων στην Ουκρανία.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Η διοικητική ομάδα της Rocket Delivery στην Ελλάδα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλή συνέχιση της δραστηριότητάς της και θα ενημερώσει τους συνεργάτες της και το κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία Rocket Delivery, λειτουργεί εξ αρχής ως ανεξάρτητη νομική οντότητα στην Ελλάδα, με διαφορετική μετοχική σύνθεση από αυτή του Ουκρανικού Ομίλου και βασίζεται στο διεθνή Όμιλο μόνο για την τεχνική υποστήριξη της εφαρμογής».

[signoff]

 

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο