27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Rogbid Rowatch 3S και Kospet Tank M1: Έχουμε νικητές!!!

Σήμερα σας έχω ένα φοβερό πραγματικά smartwatch, που σας το έδειξα σε βίντεο πριν μερικές ημέρες, με πληθώρα χαρακτηριστικών, με παιχνιδάκια μέσα να παίξετε όπως Tetris (!!!) και σε μία τιμή μόλις $31.74 εάν δεν το κερδίσετε τον διαγωνισμό που τρέχω πια στο site κάθε δεκαπενθήμερο! Για ποιο φοβερό smartwatch σας μιλάω? Μα για το Rogbid Rowatch 3S! Πριν λοιπόν δούμε πως θα το κερδίσετε, να δούμε τα χαρακτηριστικά του ρολογιού που θα διεκδικήσετε.

Κατ’ αρχάς η συσκευασία μου ήρθε χωρίς κανένα πρόβλημα με τελωνείο. Στην τιμή αυτή είναι απολύτως λογικό. Τώρα για την συσκευασία….δεν ξετρελάθηκα. Εάν την δείτε και εσείς θα πείτε τι βαρετή συσκευασία. Το καλό είναι ότι αυτή δεν είναι η τελική που θα δούνε οι αγοραστές, αλλά σε αυτή βάλανε το ρολόι και την στείλανε σε όσους ήταν αν το παρουσιάσουν. Πάντως του προηγούμενου μοντέλου που είδα στο διαδίκτυο, είναι πολύ ωραία, οπότε το πιστεύω.

Ανοίγοντας την συσκευασία θα βρείτε μέσα τον φορτιστή με το ρολόι μέσα του, τα λουράκια και ένα εγχειρίδιο. Ναι, ο φορτιστής δέχεται όλο το κύριο μέρος του ρολογιού και έτσι είστε σίγουροι ότι το ρολόι θα φορτιστεί σωστά. Αυτό μου άρεσε πάρα πολύ, από διάφορους φορτιστές που λίγο να τους κουνήσεις φεύγουν, δεν είναι σταθεροί, κτλ.

Το Rogbid Rowatch 3S έχει ένα φυσικό κουμπί στο πλάι, που απλώς ενεργοποιεί το ρολόι ή την οθόνη όταν το ρολόι είναι ενεργό. Το Rogbid Rowatch 3S έχει οθόνη TFT 1.69″, με ανάλυση 240 x 280, αφής φυσικά, ενώ το γυαλί είναι 2.5D tempered glass. Το κυρίως μέρος του ρολογιού είναι από κράμα αλουμινίου, ενώ το λουράκι του είναι TPU. To smartwatch θα το βρείτε σε τρία χρώματα, μαύρο, ροζ και γκρι. Διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 200mAH, με χρόνο αναμονής τις 45 ημέρες μας αναφέρει η εταιρεία. Το ρολόι έχει ένα πλαϊνό μενού, με μερικές συντομεύσεις, για να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες βασικές του λειτουργίες γρήγορα και εύκολα, ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό. Κατεβάζοντας την οθόνη προς τα κάτω, έχετε πρόσβαση σε άλλες επιλογές, όπως φωτεινότητα, μενού, BT κλήση και άλλα.

Έχετε δυνατότητα να διαλέξετε ένα από τα 4 διαφορετικά μενού, ενώ έχει επιλογή σύνδεσης με την Siri εάν έχετε iPhone! Τα υπόλοιπα μενού περιλαμβάνουν κουμπί SOS, ώστε να στείλει ένα προκαθορισμένο μήνυμα σε όποιον έχετε ορίσει, εάν πατήσετε μερικά δευτερόλεπτα το φυσικό κουμπί, GPS, όπου σας δείχνει την ακριβή σας θέση, μετράει τον ύπνο σας, τον κορεσμό σας, την πίεση σας, βήματα, παλμούς σωστά όπως θα δείτε και στο βίντεο πιο κάτω, ελέγχει τον player του κινητού σας, υποστηρίζει BT κλήσεις πολύ καλά όπως θα δείτε και στο βίντεο που σας έχω ετοιμάσει, ενώ μπορεί να μην έχει ελληνικό μενού, υποστηρίζει μια χαρά τα ελληνικά στις ειδοποιήσεις.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που μου άρεσε πάρα πολύ και θα μπορούσα να φάω άνετα όλη την μπαταρία του ρολογιού, είναι τα δύο παιχνιδάκια που έχει μέσα και συγκεκριμένα το Tetris. Το δεύτερο παιχνίδι είναι ένα puzzle. Το Tetris, όπως θα δείτε και στο βίντεο, μπορείτε να το παίξετε άνετα, χωρίς κολλήματα και με τις ώρες….!

Το Rogbid Rowatch 3S έχει για επεξεργαστή τον BLE5.0 Irvinexc2806, ενώ ο αισθητήρας που έχει για τους παλμούς είναι ο EM7128. Διαθέτει 64MB Flash memory και μπορεί να συνδεθεί με κινητά που έχουν Android 5.0 ή iOS 9.0 και άνω. Το smartwatch έχει πιστοποίηση IP67 σχετικά με το πόσο αδιάβροχο είναι (κοινωνικά αδιάβροχο δηλαδή). Για να συνδεθεί με το κινητό σας, θα πρέπει να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή V Band σε android κινητά και σε iPhone. Η εφαρμογή δείχνει τα μενού στα ελληνικά, αλλά η μετάφραση είναι η γνωστή google μετάφραση, όπου μερικά μενού τα κάνει δυσανάγνωστα. Το ρολογάκι πάντως είναι φοβερό, με σωστές μετρήσεις, φοβερό έξτρα χαρακτηριστικό το tetris και τις BT κλήσεις! Για να καταλάβετε τι σας λέω, δείτε και το βίντεο που σας ετοίμασα. Εσείς ελπίζω να έχετε ήδη γραφτεί στο κανάλι του iTechNews γιατί έρχονται κι άλλες πρωτότυπες παρουσιάσεις, να πατήσετε το Like στο βίντεο και να το κοινοποιούσατε, γιατί είμαι σίγουρος ότι πολύ κόσμος θα ήθελε ένα τέτοιο ρολόι σε αυτή την τιμή!

Για να αποκτήσετε το Rogbid Rowatch 3S, μπορείτε είτε από το κατάστημα της Rogbid στο Aliexpress στα $31.74 ή από την ίδια την εταιρεία στα 41.99$.

 

Ώρα όμως για τον διαγωνισμό μας!!!

Αφού τελείωσε με επιτυχία ο προηγούμενος διαγωνισμός με δώρο ένα ανθεκτικό Kospet Tank M1 αξίας 63€, ώρα για τον επόμενο διαγωνισμό που θα κρατήσει 2 εβδομάδες ως συνήθως. Αυτό σημαίνει ότι ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα, 24/10/2022 και θα τελειώσει στις 23:59, 06/11/2022! Μην ξεχνάτε ότι όπως έχω πει κάμποσες φορές μέχρι στιγμής, θέλω εφόσον είμαστε καλά, κάθε 15 ημέρες να τρέχω ένα διαγωνισμό, με δώρο ότι καλύτερο έχω να το πάρει κάποιος και να το χαρεί! Αυτό σημαίνει ότι εάν γραφτείτε στις ειδοποιήσεις του site (την καμπάνα κάτω αριστερά) ή στο newsletter, δεν θα χάσετε κανένα διαγωνισμό! Όλοι όσοι μένουν μόνιμα σε Ελλάδα και Κύπρο και είναι ενήλικες, μπορούν να πάρουν μέρος. Ακολουθείτε τις οδηγίες από κάτω, κερδίζετε βαθμούς/συμμετοχές και στο τέλος, την παράλλη δευτέρα δηλαδή, στις 07 Νοεμβρίου, το πρόγραμμα το ίδιο θα βγάλει νικητή ή νικήτρια μόνο του, όπως έγινε και με τους προηγούμενους διαγωνισμούς. Επίσης βασικό, κάνετε τις αγορές σας μέσω των affiliate links του site, ώστε να μπορώ να παίρνω διάφορα πράγματα από τα μαγαζιά, να έχω να σας τα δίνω σε giveaway. Εάν δεν δείχνω κατανάλωση, δεν θα μπορώ να ζητάω. Υπόψιν, εσείς ΔΕΝ πληρώνετε ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω εάν κάνετε την αγορά σας μέσω των Link:

Χρησιμοποιείτε τα links του itechnews.gr για τις αγορές σας, βοηθάει!
Banggood – https://www.banggood.com/custlink/3Kvha87JKc
Cafago – https://www.cafago.com/?aid=itechnews&cr=
TomTop – https://ad.admitad.com/g/xljorca896fdc1efdcca4bf89f6ddb/
Aliexpress – https://alitems.com/g/1e8d114494fdc1efdcca16525dc3e8/
Geekbuying – https://fas.st/Ymr4n
Hekka – https://shrsl.com/3ji2t

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Δυστυχώς ο νικητής του Kospet Tank M1 Special Edition, δεν επικοινώνησε με το site όπως είχα πει μέχρι και χθες, ημέρα Κυριακή, 30/10/2022, οπότε το δώρο αυτό μεταφέρετε σε αυτόν τον διαγωνισμό. Άρα, στις 6/11 ο διαγωνισμός θα έχει 2 νικητές!

 

Ενημέρωση 07/11: Έχουμε νικητές! Το ποιοι είναι φαινεται στην εφαρμογή, αφού αυτή τους βγάζει. Το πρώτο ονομα κερδισε το Rogbid Rowatch 3s και το δεύτερο κέρδισε το Kospet Tank M1 που δεν πήρε ο νικητής την προηγούμενη φορά. Αν και πάλι κάποιος αμελήσει να στείλει τα στοιχεία του μέχρι την Κυριακή 13/11 και ώρα 23:59, το δώρο του πάει στον επόμενο διαγωνισμό. Συγχαρητήρια στους δύο νικητές!

 

 

Rogbid Rowatch 3S Giveaway

Rogbid Rowatch 3S smartwatch giveaway

 

 

Καλή επιτυχία σε όλους!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο