27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Samsung Galaxy A15: Παίρνει την ενημέρωση One UI 6.1 αλλά όχι τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσυνής

Οι συσκευές Galaxy μεσαίας κατηγορίας της σειράς A της Samsung προσφέρουν συνήθως καλή σχέση ποιότητας τιμής και αυτό ισχύει και για το Α15.

Αυτά τα τηλέφωνα τροφοδοτούνται από επισκευάσιμα chipset Dimensity και Exynos και διαθέτουν αξιοπρεπείς κάμερες και μεγάλες μπαταρίες. Συγκεκριμένα το Galaxy A15 5G κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο με οθόνη Super AMOLED 6,5 ιντσών, ανάλυση 1080 x 2340 FHD+ με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και 6nm MediaTek Dimensity 6100+ SoC.

Σύμφωνα με τη SamMobile, το Galaxy A15 5G (SM-A156U) έχει λάβει μια ενημέρωση που μπορεί να ληφθεί από παραλλαγές του τηλεφώνου που είναι κλειδωμένες από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στις ΗΠΑ. Αυτή η ενημέρωση είναι One UI 6.1 και χρειάζεται η έκδοση υλικολογισμικού του τηλεφώνου A156USQU1BXDA. Περιλαμβάνει επίσης την Ενημέρωση ασφαλείας Απριλίου 2024, η οποία διορθώνει 44 ζητήματα ασφαλείας.

Οι δυνατότητες ΑΙ δεν είναι διαθέσιμες εδώ και αυτό που προσθέτει η ενημέρωση στο Galaxy A15 5G είναι η δυνατότητα επεξεργασίας εικόνων χρησιμοποιώντας νέες επιλογές, προσαρμογής της διεπαφής χρήστη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, προστασίας των δεδομένων σας, κοινής χρήσης περιεχομένου, διαχείρισης της υγείας σας και πρόληψης της πρόωρης αντικατάστασης της μπαταρίας του τηλεφώνου.

Τηλέφωνα όπως τα Galaxy S23, Galaxy S22, Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4 έλαβαν την ενημέρωση One UI 6.1 που περιλαμβάνει τις λειτουργίες Galaxy AI. Φυσικά, η σειρά Galaxy S24 είχε προεγκατεστημένο το One UI 6.1 μαζί με όλες τις λειτουργίες AI που προσφέρει αυτή τη στιγμή η Samsung. Ακόμα, το Galaxy S21 διαθέτει μόνο δύο χαρακτηριστικά Galaxy AI: Το Circle to Search και το Chat Assist που μεταφράζει εισερχόμενες και εξερχόμενες συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο