21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Samsung Galaxy A21 – Εξεράγει εν ώρα πτήσης! Ευτυχώς δεν είχαμε νεκρούς!

Όταν μιλάμε για έκρηξη ενός smartphone, το μυαλό μας γυρίζει προς τα πίσω στην εκδήλωση του Galaxy Note 7 το 2016. Μέχρι σήμερα, αυτό το γεγονός παραμένει το πιο διαδεδομένο συμβάν “έκρηξη smartphone”. Θυμηθείτε ότι εκείνη τη στιγμή, η Samsung έπρεπε να ανακαλέσει το Galaxy Note 7 με τεράστιο κόστος. Μια πρόσφατη έκθεση δείχνει ότι η Samsung εξακολουθεί να βρίσκεται στο παιχνίδι “έκρηξη smartphone”. Σύμφωνα με την έκθεση, ένα επιβατικό αεροπλάνο της Alaska Airlines (πτήση 751) εκκενώθηκε μετά την προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Tacoma στο Σιάτλ, στις ΗΠΑ τη Δευτέρα. Το σχέδιο έπρεπε να προσγειωθεί για εκκένωση έκτακτης ανάγκης επειδή το κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy A21 ενός επιβάτη ξέσπασε στις φλόγες.

Αυτή η έκρηξη δεν ήταν σε καμία περίπτωση ένα μικρό γεγονός, καθώς υπήρχε αρκετή φωτιά και φλόγα που απαιτούσαν την έκτακτη προσγείωση και εκκένωση. Όταν είδε τη «μικρή φωτιά», το πλήρωμα του αεροπλάνου έπρεπε να χρησιμοποιήσει σακούλες συγκράτησης μπαταριών και πυροσβεστήρες για να «σταματήσει το τηλέφωνο από το κάπνισμα». Ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία εκκένωσε τους επιβάτες και τους μετέφερε πίσω στο αεροδρόμιο με λεωφορείο. Ευτυχώς, το περιστατικό συνέβη αμέσως μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο και η αεροπορική εταιρεία χειρίστηκε το ζήτημα αρκετά καλά.

Ο Perry Cooper, εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Σιάτλ, είπε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους The Seattle Times: «Μετά από πολύ ψάξιμο, μπορώ να σας πω ότι το τηλέφωνο κάηκε πέρα ​​από την αναγνώριση. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με έναν από τους αστυνομικούς μας στο αεροδρόμιο του Σιάτλ, ο επιβάτης προσφέρθηκε εθελοντικά ότι το τηλέφωνο ήταν ένα Samsung Galaxy A21. Και πάλι, δεν μπορούσαμε να το επιβεβαιώσουμε κοιτάζοντας τα υπολείμματα της συσκευής ».

Χωρίς θύματα

Συνολικά, από τους 129 επιβάτες και τα 6 μέλη του πληρώματος στο αεροπλάνο, δεν υπάρχει καμία αναφορά για σημαντικές σωματικές βλάβες. Παρ ‘όλα αυτά, δύο από τους επιβάτες έπρεπε να μεταβούν στο νοσοκομείο για θεραπεία. Οι αναφορές δείχνουν ότι η Alaska Airlines και η περιφερειακή αεροπορική εταιρεία Horizon Air εισήγαγαν ειδικές τσάντες στεγανοποίησης μπαταριών στο πλήρωμα. Αυτή η συσκευή προορίζεται για οποιαδήποτε μπαταρία λιθίου που εισέρχεται στη διαδικασία “θερμικής φυγής”. Η τσάντα συγκράτησης της μπαταρίας είναι εντελώς πυρίμαχη και μπορεί να χειριστεί θερμοκρασίες έως 1760 μοίρες. Αυτή η συσκευή χρησιμοποιήθηκε καλά σε αυτήν την κατάσταση.

Το Samsung Galaxy A21 είναι ένα smartphone του 2020, με μπαταρία 4000 mAh. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οποιαδήποτε συσκευή με μπαταρία ιόντων λιθίου κινδυνεύει από έκρηξη πυρκαγιάς. Πρόκειται προφανώς για μεμονωμένη περίπτωση και δεν σημαίνει ότι το Galaxy A21 έχει προβλήματα. Με την πάροδο των ετών, έχουν πραγματοποιηθεί πολλά μεμονωμένα γεγονότα σε πολλές μάρκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα smartphone ή οι μπαταρίες τους είναι κακές.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο