26.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Samsung Galaxy Buds2: μια νέα διαρροή φαίνεται να αποκαλύπτει την τιμή των ακουστικών TWS πριν από την κυκλοφορία

Η Samsung φημολογείται ότι θα παρουσιάσει τα Galaxy Buds2, πιθανώς μαζί με το Galaxy Watches επόμενης γενιάς, κατά τη διάρκεια του MWC 2021. Αυτό δεν λειτούργησε ακριβώς στην πραγματικότητα. Ωστόσο, ο OEM αναμένεται να κυκλοφορήσει πλήρως αυτά τα wearables κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης τον Αύγουστο του 2021.

Από αυτά, τα ακουστικά TWS αναμένεται τώρα να κυκλοφορήσουν σε νέους χρωματισμούς, αν και δεν ταιριάζουν απόλυτα με τους προηγούμενους. Εάν αυτή η διαρροή αποδειχθεί ακριβής, μπορεί να είναι μια αρχική ένδειξη ότι τα Buds2 δεν προορίζεται να είναι premium συσκευές.

Τώρα, η τελευταία διαρροή για τα Galaxy Buds2 φαίνεται να ενισχύει αυτήν την εντύπωση. Προβλέπεται τώρα ότι θα κοστίζουν μεταξύ 149 και 169 $, αντιστοιχώντας έτσι στο Buds + από την τιμή εκκίνησης. Αυτό μπορεί επίσης να συνδυάζεται με επιπλέον φήμες ότι καμία γενιά ακουστικών Samsung TWS δεν θα έχει ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC).

Στην πραγματικότητα, το Galaxy Buds2 θεωρείται τώρα ως η απάντηση της Samsung στα Beats Studio Buds. Επομένως, εκτός εάν ο ΚΑΕ έχει προγραμματίσει κάποια έκπληξη για τα νέα ακουστικά του, μπορεί ακόμη και να διατρέχουν μικρό κίνδυνο να είναι το πρώτο πραγματικό flop της εταιρείας σε αυτήν την αγορά.

Το γεγονός ότι το φαινομενικά παρόμοια Galaxy Buds + μπορεί να έχει περίπου 100 $, ενώ το υψηλότερο Buds Pro τώρα είναι στα ~ $ 170, δεν κάνει τίποτα για να μετριάσει αυτήν την πιθανή κατάσταση.

 

[signoff]

 

Δια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο