27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Η νέα διαρροή για το Samsung Galaxy Z Flip 3 αποκαλύπτει περισσότερες αποδόσεις και προδιαγραφές, όπως και την ημερομηνία κυκλοφορίας του!

Την περασμένη εβδομάδα, ο Evan Blass δημοσίευσε renders των Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3, των πτυσσόμενων smartphone της Samsung για φέτος. Οι αποδόσεις ταιριάζουν με τα σχέδια που εμφανίζονται σε βίντεο μάρκετινγκ που διέρρευσαν, τα οποία έκτοτε έχει εξαφανιστεί από το Διαδίκτυο. Τώρα, το Giznext έχει δημοσιεύσει πολλές αποδόσεις, όλα φαινομενικά στοιχεία μάρκετινγκ.

Σύμφωνα με το Giznext, το Galaxy Z Flip 3 διαθέτει οθόνη AMOLED 6,7 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 25:9. Η Samsung έχει συμπληρώσει προφανώς την κύρια οθόνη 120 Hz με οθόνη κάλυψης 1,9 ιντσών, που πλαισιώνεται από δύο κάμερες. Η μπροστινή κάμερα φαίνεται σαφώς να κρύβεται πίσω από την κύρια οθόνη, κάνοντας την τοποθέτηση μιας κάμερα κάτω από το πάνελ (UPC) να φαίνεται απίθανη.

Οι αποδόσεις του Giznext δείχνουν επίσης το Galaxy Z Flip 3 σε τέσσερα χρώματα, πολύ περισσότερα από αυτά που προσφέρει η Samsung για το Galaxy Z Flip 5G. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες παρακάτω, αυτά τα χρώματα είναι:

  • Μπεζ
  • Μαύρο
  • Σκούρο πράσινο
  • Ανοιχτό μωβ

Ωστόσο, οι προηγούμενες διαρροές δείχνουν ότι η Samsung θα μπορούσε να παρουσιάσει τη συσκευή σε έως και οκτώ χρώματα. Παρεμπιπτόντως, τα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας ισχυρίζονται ότι η 3η Αυγούστου δεν είναι η ημερομηνία για το επόμενο Galaxy Unpacked event της Samsung. Αντ ‘αυτού, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου. Συγκεκριμένα, το @FrontTron δηλώνει ότι το Galaxy Unpacked event θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου. Ωστόσο, το Galaxy Z Flip 3 δεν είναι η μόνη συσκευή που πρόκειται να κάνει ντεμπούτο τον Αύγουστο. Υποτίθεται ότι, η Samsung σχεδιάζει να αποκαλύψει και τα Galaxy Z Fold 3 και το Galaxy Watch 4.

 

[signoff]

 

Δια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο