27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Παρουσιάστηκε το Samsung Galaxy F41 με μπαταρία χωρητικότητας 6000mAh και 64MP τριπλή κάμερα

Η τιμή του Samsung Galaxy F41 στην India και η ημερομηνία πώλησης στο Flipkart έχουν ανακοινωθεί, καθώς αυτό το smartphone είναι επίσημα εισηγμένο στη χώρα σήμερα. Αυτό είναι το πρώτο τηλέφωνο στη νέα σειρά Galaxy F της Samsung που θα πωλείται αποκλειστικά στο Flipkart.

Η τιμή του Samsung Galaxy F41 στην Ινδία με 6 GB RAM και 64 GB εσωτερική αποθήκευση είναι 232$, ενώ η τιμή των 6 GB + 128 GB είναι 245$. Η πρώτη πώληση θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, αυτό το τηλέφωνο θα πωλείται αποκλειστικά στο Flipkart, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα: μαύρο, μπλε και πράσινο.

Το iTechNews.gr έμαθε ότι το Samsung Galaxy F41 χρησιμοποιεί μια οθόνη FHD + Super AMOLED Infinity-U 6,4 ιντσών, Exynos 9611 SoC, 6GB RAM, ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης έως 128 GB που μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω μέσω κάρτας microSD. Το τηλέφωνο διαθέτει OneUI 2.5 με βάση το Android 10. Είναι εξοπλισμένο με μεγάλη μπαταρία 6000mAh και υποστηρίζει φόρτιση 15W.

Όσον αφορά τη λήψη φωτογραφιών, το Samsung Galaxy F41 διαθέτει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος: έναν κύριο αισθητήρα 64 megapixel, έναν φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8 megapixel και έναν αισθητήρα εστίασης σε πραγματικό χρόνο 5 megapixel. Υπάρχει μπροστινή κάμερα 32 megapixel για selfies. Το μηχάνημα διαθέτει οπίσθιο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και οι λειτουργίες σύνδεσης περιλαμβάνουν 4G LTE, Wi-Fi διπλής ζώνης, Bluetooth 5.0, GPS και διεπαφή USB Type-C για φόρτιση και συγχρονισμό δεδομένων.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο