27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Ο επικεφαλής marketing της POCO στην Ινδία εξηγεί γιατί η Xiaomi προωθεί τα κινητά της με άλλο όνομα!

Το υποκατάστημα της Xiaomi POCO έκανε το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2018. Το πρώτο κινητό τηλέφωνο ήταν το Pocophone F1. Πολλά από τα τηλέφωνα POCO είναι πολύ παρόμοια με τα τηλέφωνα της Xiaomi.

Για παράδειγμα, το POCO M2 Pro είναι μια μετονομασμένη έκδοση του Redmi Note 9 Pro, το POCO C3 είναι μια επανασυσκευασμένη έκδοση του Redmi 9C, ενώ το POCO X2 είναι μια μετονομασμένη έκδοση του Redmi K30, εξήγησε ο επικεφαλής μάρκετινγκ του POCO στην Ινδία. Anuj Sharma. Ο Anuj εξήγησε σε μία συνέντευξη που έδωσε στο “India Express”, γιατί αρκετά τηλέφωνα POCO δεν είναι ουσιαστικά τίποτα άλλο από τηλέφωνα Xiaomi, με άλλο όνομα.

Ο Sharma είπε, “Το POCO εξακολουθεί να είναι μια νέα μάρκα και η ανάπτυξη νέων τηλεφώνων για κάθε σειρά είναι μια δύσκολη εργασία.” “Γι ‘αυτό το POCO χρησιμοποιεί την Xiaomi ως πλατφόρμα και κάνει αλλαγές σε αυτή τη βάση.” Πρόσθεσε ότι το POCO δεν είναι το μόνο εμπορικό σήμα που το κάνει αυτό. “Το πρώτο τηλέφωνο OnePlus, το OnePlus One, είναι μια επωνυμία. Η συσκευή OPPO, το πρώτο κινητό τηλέφωνο της Realme είναι παρόμοια. Οι μάρκες τείνουν να ακολουθούν αυτήν τη στρατηγική, η οποία δεν είναι κάτι νέο.” Ο Σάρμα είπε.

Το iTechNews.gr κατανοεί ότι το POCO σχεδιάζει να ακολουθήσει την ίδια στρατηγική στο άμεσο μέλλον, πράγμα που σημαίνει ότι τα επερχόμενα τηλέφωνα POCO θα εμπνέονται επίσης από συσκευές Xiaomi. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει το MIUI στα κινητά της τηλέφωνα, και προς το παρόν δεν σχεδιάζει να κατασκευάσει τη δική της πλατφόρμα λογισμικού. Η Realme κυκλοφόρησε το Realme UI, με την εταιρεία να έχει  ξεφορτωθεί την πλατφόρμα ColorOS της OPPO.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.ithome.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο