25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Samsung Galaxy S10 – Διέρρευσαν τα πρώτα χαρακτηριστικά του! Έρχεται με 3 φακούς και οθόνη Infinity-O!

Παρόλο που το Samsung Galaxy S10 δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από το 2019, σήμερα κυκλοφόρησαν κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει η επερχόμενη έκδοση.

Οι πληροφορίες ήρθαν από τον πολύ γνωστό Evleaks, που είναι πολύ γνωστός στην διαδικτυακή κοινότητα για τις διαρροές που δίνει και είναι σωστές. Έτσι αυτή την φορά με ανάρτησή του στο twitter, αναφέρει ότι το Samsung Galaxy S10 μπορεί να χρησιμοποιήσει την  οθόνη Infinity-O, ενώ πίσω θα έχει τρεις κύριες κάμερες (κύρια + ευρυγώνιο + τηλεφακό).

Για επεξεργαστή, το Samsung Galaxy S10 θα τροφοδοτείται από Qualcomm Snapdragon 8150, που αναμένεται να είναι ο επόμενος επεξεργαστής που θα τροφοδοτήσει τις νέες ναυαρχίδες και θα βασίζεται πάνω στην τεχνολογία των 7nm. Ταυτόχρονα, το Samsung Galaxy S10 θα βγει και σε έκδοση με Exynos που λογικά πρέπει να είναι ο Exynos 9820.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Samsung Galaxy S10 μπορεί να είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία υπερήχων για την σάρωση των δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, καθότι αναμένεται να είναι η πρώτη συσκευή της Samsung που θα υποστηρίζει αυτό το χαρακτηριστικό.

Xiaomi Mi Pad 4 Plus – Αποκτήστε σήμερα και για περιορισμένο αριθμό την έκδοση 4/64GB ή 4/128GB από το Gear Vita με μόλις 257€ ή 273€ αντιστοίχως!

Μια άλλη πηγή είπε ότι η Samsung σχεδιάζει να βγάλει Galaxy S10 5G έκδοση, η οποία θα είναι πιο ακριβή από τα υπόλοιπα της σειράς S10, με την κατανομή της κεραίας και το chipset των 5G να είναι κατασκευασμένο από την Samsung Electronics GigaLane.

Όσο για το πότε ακριβώς περιμένουμε να το δούμε το Samsung Galaxy S10, μπορεί να εμφανιστεί στο MWC2019.

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο