25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Samsung Galaxy Watch7 και Galaxy Watch Ultra: Δεν θα μπορούν να φορτιστούν ασύρματα από το τηλέφωνό σου

Η Samsung παρουσίασε τα Galaxy Watch7 και Galaxy Watch Ultra από τα οποία λείπει η δυνατότητα Wireless PowerShare που σας επέτρεπε να τα φορτίζετε ασύρματα στο πίσω μέρος του τηλεφώνου σας.

Για αυτό ευθύνεται η νέα σειρά αισθητήρων BioActive που ανέπτυξε η Samsung για τα έξυπνα ρολόγια τελευταίας γενιάς της, η οποία έχει νέο σχεδιασμό που έκανε τη Samsung να αλλάξει το σχήμα του πίσω glass στα νέα ρολόγια. Αυτή η αλλαγή αύξησε την απόσταση μεταξύ του εσωτερικού πηνίου ασύρματης φόρτισης του ρολογιού και του ασύρματου φορτιστή και πλέον είναι πολύ μεγάλη για να συνεχίσει να λειτουργεί με το τηλέφωνό σας.

Από την άλλη πλευρά, η Samsung εξηγεί ότι η νέα σειρά αισθητήρων διαθέτει βελτιωμένη ακρίβεια σε σχέση με προηγούμενα μοντέλα, επιτρέποντάς σας να “εκτιμάτε τα σημεία δεδομένων που σχετίζονται με την υγεία που δεν υποστηρίζονταν προηγουμένως, καθώς και να κάνετε πιο αξιόπιστες μετρήσεις κατά τη διάρκεια παρατεταμένων ή εξειδικευμένων ασκήσεων”.

Το Watch7 και το Watch Ultra μπορούν να φορτιστούν σε μια παραδοσιακή ασύρματη βάση φόρτισης, αλλά λόγω της προαναφερθείσας αυξημένης απόστασης μεταξύ του πηνίου και του glass, η φόρτιση θα είναι αργή και θα παράγει θερμότητα. Έτσι, η Samsung προτείνει να χρησιμοποιείτε μόνο τον ασύρματο φορτιστή που περιλαμβάνει στη συσκευασία για καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο