24.1 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024

Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Αυτή είναι – μάλλον – η πρώτη του εικόνα που βλέπουμε

Το Galaxy Z Fold Special Edition το περιμένουμε εδώ και καιρό ως το μεγαλύτερο και λεπτότερο αναδιπλούμενο book-style smartphone της Samsung και τώρα φαίνεται πως έχουμε την πρώτη του εικόνα.

Από αυτή την εικόνα που διέρρευσε, φαίνεται ότι η σχεδίαση είναι πολύ παρόμοια με αυτή του Galaxy Z Fold6, ωστόσο το ότι είναι πιο λεπτό γίνεται άμεσα αντιληπτό.

Η Fold Special Edition θα έχει ένα επίπεδο πλαίσιο με ελαφρώς στρογγυλεμένες γωνίες. Το camera island είναι λίγο διαφορετικό από αυτό του Fold6, κάτι που κάνει τις δύο συσκευές να ξεχωρίζουν από μακριά.

Samsung Galaxy Fold Special Edition, Samsung Galaxy Z Fold Special Edition: Αυτή είναι – μάλλον – η πρώτη του εικόνα που βλέπουμε

Το πίσω μέρος της συσκευής έχει μια brushed μεταλλική όψη, ενώ το κουμπί λειτουργίας θα λειτουργεί και ως αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ακόμα, ο διακόπτης έντασης είναι από πάνω στη δεξιά πλευρά, όπως συνηθίζεται στις συσκευές Samsung.

Το Galaxy Z Fold Special Edition θα έχει πάχος 4,9 mm όταν ξεδιπλώνεται και 10,6 mm όταν είναι διπλωμένο. Θα έχει μια κύρια κάμερα 200 MP, μια εξωτερική οθόνη 6,5 ιντσών και μια εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη 8 ιντσών.

Οι φήμες θέλουν τη συσκευή να γίνεται διαθέσιμη μόνο στην Κίνα και τη Νότια Κορέα.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο