25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Samsung Note 8 vs iPhone X: Ποιο λέτε κατεβάζει πιο γρήγορα δεδομένα!?

Πριν από μερικές ημέρες η T-Mobile και η Qualcomm έκαναν μία επίδειξη της δύναμης που έχει το Gigabit LTE. Έτσι η Qualcomm έδειχνε αριστερά και δεξιά τη σειρά X16 modem, ενώ η T-Mobile ανακοίνωνε ότι το δίκτυο της είναι πια διαθέσιμο σε περισσότερες από 920 αγορές, που οι μισές περίπου μπορούν να υποστηρίξουν ταχύτητες ισάξιες με του Gigabit LTE.

Σύμφωνα με την Qualcomm, όποια συσκευή έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί το Gigabit LTE πρωτόκολλο, έχει την δυνατότητα να κατεβάζει με φοβερές ταχύτητες, με την συγχώνευση των συχνοτήτων του πάροχου με 4X4 MIMO αλλά και άλλες μεθόδους που επιταχύνουν ακόμα περισσότερο την ταχύτητα, αλλά βοηθάει τόσο πολύ!?

Λοιπόν απ’ ότι φαίνεται κάποιος πήρε ένα Samsung Note 8 που υποστηρίζει Gigabit LTE modem και το iPhone X που πιάνει μέχρι και 600Mbps.  Βέβαια επίσημα η T-Mobile δεν υποστηρίζει πλήρως την δυνατότητα για 1Gbps, αλλά στο τεστ το Note 8 φάνηκε να μπορεί να κατεβάζει με διπλάσια ταχύτητα από το iPhone X.

Αυτό γίνεται ουσιαστικά λόγο του υψηλότερου bandwidth που μπορεί και διαχειρίζεται το Qualcomm’s Gigabit LTE modem, αφού καταφέρνει και συνδυάζει διάφορα στοιχεία του σήματος για την μέγιστη απόδοση. Βέβαια αυτό που κυκλοφορεί στα σκοτεινά σοκάκια είναι ότι η Apple μυστικά με την Intel συνεργάζονται για να βγάλουν modem που θα υποστηρίζει το 5G, αφού αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζικά τα επόμενα 1-2 χρόνια, έτσι ώστε να καταφέρει ν’ αντιστρέψει την εντύπωση που δημιουργείται από τέτοια τεστ.

Εσείς το σίγουρο που ξέρετε είναι ότι, όταν μάθουμε κάτι καινούργιο να είστε σίγουροι ότι πρώτοι εδώ θα το διαβάσετε και θα είστε πάντα ενήμεροι. Για τον λόγο αυτό γράφεστε στις ειδοποιήσεις μας ή κάνετε Like στη σελίδα μας στο Facebook ή γράφεστε στο newsletter μας. Και μιας και είστε εδώ, περάστε και μία βόλτα από το Giveaway που διοργανώνουμε για τα γενέθλια του iTechNews.gr με 5 φοβερά δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο