25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Σας κράσαραν και εσάς εφαρμογές της Google!? Η εταιρεία διόρθωσε το πρόβλημα επιτέλους! Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

Πολλές εφαρμογές Android ξαφνικά άρχισαν να καταρρέουν τις τελευταίες ώρες, με τις εφαρμογές να ρίχνουν τα φοβερά προειδοποιητικά μηνύματα “συνεχίστε να κλείνουν” όταν οι χρήστες προσπαθούν να τα ανοίξουν. Τα φόρουμ του Twitter και του Reddit είναι γεμάτα με αναφορές διακοπών εφαρμογών. Το DownDetector δείχνει επίσης μεγάλη αύξηση στις αναφορές διακοπής λειτουργίας για το Gmail και το Amazon. Δεν επηρεάζονται οι διεπαφές ιστού Gmail και οι χώροι εργασίας Google.

Όπως σύντομα ανακάλυψαν πολλοί χρήστες, το ζήτημα προήλθε από μια πρόσφατη ενημέρωση του Android WebView. Το Android WebView είναι ένα στοιχείο συστήματος που επιτρέπει στους προγραμματιστές να εμφανίζουν ιστοσελίδες μέσα στις εφαρμογές τους. Έρχεται προεγκατεστημένο σε κάθε σύγχρονη συσκευή Android και ενημερώνεται τακτικά μέσω του Play Store με τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις ασφαλείας και διορθώσεις. Φαίνεται ότι μια ενημέρωση με λάθη ενδέχεται να έχει καταστρέψει το στοιχείο WebView. Η απλή απεγκατάσταση των ενημερώσεων Android WebView επιδιορθώνει το πρόβλημα διακοπής λειτουργίας, όπως συνέβη για τη συντριπτική πλειονότητα των επηρεαζόμενων χρηστών:

Εάν επηρεάζεστε από το πρόβλημα, ανοίξτε το Play Store, αναζητήστε το Android WebView και απεγκαταστήστε τις ενημερώσεις. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να μεταβείτε στις “Εφαρμογές” ή “Εφαρμογές” από τις Ρυθμίσεις της συσκευής σας, να βρείτε την εφαρμογή Android WebView μεταξύ των εφαρμογών του συστήματος και να απεγκαταστήσετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις της.

Ένας εκπρόσωπος της Google επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία γνώριζε το ζήτημα και εργαζόταν για μια διόρθωση:

Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με το WebView που προκαλεί σφάλμα σε ορισμένες εφαρμογές στο Android. Προς το παρόν προσπαθούμε να επικυρώσουμε πλήρως το εύρος και βρίσκεται σε εξέλιξη μια διόρθωση.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ενημέρωση που δημοσιεύτηκε στον Πίνακα ελέγχου κατάστασης χώρου εργασίας Google, η Google εξακολουθούσε να διερευνά αυτό το ζήτημα μέχρι πριν λίγη ώρα.

Διορθώθηκε τελικά το πρόβλημα με τη νέα ενημέρωση WebView

Η Google μοιράστηκε μια ενημέρωση σχετικά με το πρόβλημα της εφαρμογής:

Επιλύσαμε το πρόβλημα με το WebView που προκάλεσε τη διακοπή λειτουργίας ορισμένων εφαρμογών στο Android για ορισμένους χρήστες. Η ενημέρωση του Συστήματος Android WebView και του Google Chrome μέσω του Google Play θα πρέπει τώρα να επιλύσει το πρόβλημα.

Συνιστάται στους χρήστες να κάνουν ενημέρωση στις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Android System WebView και του Google Chrome.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο