27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Σίγουρα αναπνέεται καθαρό αέρα σπίτι? Με τον αποστειρωτή/υγροποιητή αέρος της Xiaomi στα €51.99 ΤΕΛΙΚΗ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago θα είστε σίγουροι!

Το φθινόπωρο μπήκε επίσημα από σήμερα, μαζί με δροσούλα αλλά και την έναρξη των ιώσεων. Σε λίγο καιρό θ’ ανάψουμε το κλιματιστικό, καλοριφέρ, τζάκι και η ατμόσφαιρα θα γίνει ξηρή. Γι’ αυτά τα δύο χρειαζόμαστε ένα αποστειρωτή αέρος που ταυτόχρονα να μπορεί να το υγροποιεί ώστε να μην ξεραίνετε να δημιουργεί ρινικά προβλήματα. Οπότε σας βρήκα την καλύτερη λύση, ένα αποστειρωτή/υγροποιητή αέρος της Xiaomi στα €51.99 ΤΕΛΙΚΗ από την Γερμανική αποθήκη του Cafago και θα είστε σίγουροι!

Ο αποστειρωτής/υγροποιητής αέρος της Xiaomi δουλεύει με τάση 220V-50Hz και έχει ισχύ 25W. Για την υγροποίηση, το δοχείο του έχει χωρητικότητα 4.5L, ενώ μπορεί να δημιουργεί υγροποίηση 300±50ml/h. Ζυγίζει 1900g και έχει διαστάσεις 19 x 19 x 35.3cm.

Ο αποστειρωτής/υγροποιητής αέρος της Xiaomi διαθέτει σύστημα στιγμιαίας αποστείρωσης UV-C. Ο μεγάλος του κάδος χωρητικότητας 4,5L, μπορεί να δίνει συνεχή ύγρανση για 12-15 ώρες. Ο σχεδιασμός της φορητής δεξαμενής νερού, κάνει βολική την προσθήκη νερού, με εξοικονόμηση χρόνου και εργασίας. Διαθέτει πατενταρισμένη τεχνολογία για χαμηλό ήχο, με ≤38dB θόρυβο. Το σύστημα ψεκασμού είναι υψηλής συχνότητας κεραμικού πυρήνα, με απαλό φως περιβάλλοντος, κυκλική είσοδος στο κάτω μέρος, συγκλίνοντας σπρέι 300 ml/h. Η λειτουργία σταθερής υγρασίας μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα την ποσότητα της ομίχλης, ελέγχοντας την συσκευή μέσω της εφαρμογής MiHome ή μέσω του τηλεχειριστηρίου.

 

[su_button url=”https://www.cafago.com/en/p-paa1469w-us.html?aid=itechnews” target=”blank” style=”bubbles” background=”#db0719″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: money” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Αποκτήστε σήμερα με €51.99 ΤΕΛΙΚΗ τιμή από την Γερμανική αποθήκη του Cafago τον αποστειρωτή/υγροποιητή αέρος της Xiaomi, μέχρι τέλος του μήνα[/su_button]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο