25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Στα καταστήματα η πρώτη θήκη για Xiaomi 12 Ultra!

Όπως γνωρίζετε, η Xiaomi συνεργάζεται με τη Leica και η συσκευή της θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, γνωστή ως Xiaomi 12 Ultra. Πρόσφατα, αρκετές διαρροές και φήμες για την επερχόμενη ναυαρχίδα αποκαλύπτονται στις παγκόσμιες αγορές. Το 12 Ultra είναι και πάλι στις ειδήσεις επειδή η προστατευτική θήκη έχει εντοπιστεί από ορισμένους κατασκόπους σε καταστήματα. Από την παρακάτω φωτογραφία, βλέπετε ξεκάθαρα ότι η θήκη δείχνει την ετικέτα «για Xiaomi» στη συσκευασία 12 Ultra” και η τεράστια μονάδα πίσω κάμερας επιβεβαιώνει περαιτέρω την ταυτότητα της συσκευής. Αν πάρουμε την προστατευτική θήκη σαν βάση για την κάμερα βλέπουμε ότι η γεωμετρία της είναι λίγο διαφορετική από αυτήν στο προηγούμενο μοντέλο.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Θα είναι το πρώτο τηλέφωνο που θα βασίζεται σε υλικό φωτογραφίας της Leica. Αυτό είναι το πιο premium smartphone που θα κατασκευάζει η Xiaomi. Μπορεί να εξοπλιστεί με μια εύκαμπτη κυρτή οθόνη OLED, επεξεργαστή Snapdragon 8 gen 1+ ενώ θα μπορούσε να έχει τρεις ρυθμίσεις κάμερας υγρού φακού (ευρεία, εξαιρετικά ευρεία και τηλεφακό). Τα μοντέλα που έδωσε η Xiaomi για τα επερχόμενα κινητά της είναι 12 Ultra (2203121C), 12S (2206123SC) και 12S Pro (2206122SC) και εντοπίστηκαν στην πιστοποίηση από το Κινεζικό Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής. Το προηγούμενο τηλέφωνο αυτής της σειράς είχε τεράστιο αντίκτυπο στην αγορά. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτό το μοντέλο με την νέα κάμερα θα πάει ακόμα καλύτερα.

[signoff]

Πηγή

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο