15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024

Έχουμε νικητή στον YouTube διαγωνισμό μας με τα προϊόντα της SwitchBot! Είσαι εσύ!?

Την SwitchBot σας την έχω δείξει μέσω δύο βίντεο που έχω ανεβάσει στο κανάλι του site στο YouTube. Η εταιρεία είναι πολύ γνωστή στην Κίνα και τώρα θέλει να βγει και εκτός της χώρας. Διαθέτει μία πολύ μεγάλη σειρά από γκατζετάκια αυτοματισμού για το σπίτι και όχι μόνο που σίγουρα θα σας αρέσουν και θα τα θέλετε. Τι μου στείλανε να σας δείξω….δείτε:

SwitchBot Solar Panel – SwitchBot Curtain – SwitchBot Bot – SwitchBot Hub Mini – SwitchBot Meter – SwitchBot Remote – SwitchBot Smart Humidifier

 

10 γκατζετάκια που μπορούν να κάνουν την ζωή σας εύκολη. Τι κάνει το καθένα θα το δείτε στα 3 βίντεο που σας έχω ετοιμάσει. Εάν πατήσετε πάνω στα ονόματα των προϊόντων επάνω, θα πάτε στη σελίδα της εταιρείας, όπου και εκεί μπορείτε να δείτε κάποια πράγματα. Βέβαια στα βίντεο είμαι αρκετά αναλυτικός, οπότε σας είναι αρκετό. Ας δούμε όμως τα 3 βίντεο…

Δείτε και τα τρία βίντεο με την σειρά που σας τα βάζω. Τα link των 3 βίντεο εάν δυσκολεύεστε να γράψετε σχόλιο, θα τα βρείτε εδώ : 123.

Δείτε και μερικές φωτογραφίες των προϊόντων…

 

 

 

 

Ώρα όμως για τον καλοκαιρινό μας διαγωνισμό. Τι θα κερδίσετε? ΟΛΑ όσα βλέπετε στα 3 βίντεο και τα 10 γκατζετάκια της SwitchBot!!! Υπόψιν, ένα από τα απαραίτητα πράγματα που πρέπει να κάνετε είναι να είστε γραμμένοι στο κανάλι του iTechNews.gr, μην το ξεχνάτε! Το πως θα τα κερδίσετε θα πρέπει να το βρείτε μόνοι σας. Να το κάνω λίγο πιο ενδιαφέρον, σε κάποιο από τα τρία βίντεο, αναφέρω αναλυτικά τι πρέπει να κάνετε. Αφού το κάνετε, τέλος του μήνα θα βγει ο νικητής. Υπόψιν, πρέπει να έχετε κάνει ΟΛΑ όσα λέω στο βίντεο, αλλιώς δεν θα ισχύει η συμμετοχή σας. Έτσι ο διαγωνισμός μας ξεκινάει σήμερα 8/7/2021 και θα τρέχει μέχρι και τις 31/7/2021. 5 Αυγούστου θα βγει ο νικητής πάλι στο Youtube. Σας περιμένω όλους εκεί!

 

Έχουμε νικητή…..! Η επιλογή έγινε με την βοήθεια του excel και πάλι και νικήτρια είναι η…

 

Συγχαρητήρια. Να μου στείλει τα στοιχεία της μέχρι και τις 12 του μήνα στο info@itechnews.gr, ώστε στις 13 να της τα στείλω!

 

 

[signoff]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο