27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Τα Redmi K40 και Redmi K40 Pro είναι ένα βήμα πριν γίνουν πραγματικότητα, αφού μία συσκευή Xiaomi μυστηρίου πήρε επίσημη πιστοποίηση!

Το Redmi K30 κατέληξε να είναι μια από τις επιτυχημένες σειρές του περασμένου έτους, με το πρώτο smartphone της σειράς να κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο του 2019. Μια μυστηριώδης συσκευή Xiaomi εμφανίστηκε για πιστοποίηση στο Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής (MIIT ) στην Κίνα, και αναπάντεχα υπάρχει κάποια πεποίθηση ότι το τηλέφωνο με τον αριθμό μοντέλου M2011K2C θα μπορούσε να είναι είτε το Redmi K40 με δυνατότητα 5G είτε το Redmi K40 Pro.

Υπήρξαν ψίθυροι και φήμες σχετικά με τη σειρά Redmi K40 εδώ και αρκετό καιρό, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα συγκεκριμένο. Ωστόσο, αναμένεται ότι τα Redmi K40 και Redmi K40 Pro θα είναι εξοπλισμένα με τους νέους επεξεργαστές από την Qualcomm, με το απλό smartphone να λαμβάνει το Snapdragon 775G, ενώ το μοντέλο Pro να παίρνει το κορυφαίο chip Snapdragon 875.

Ορισμένες πηγές αναμένουν ότι η Xiaomi θα ακολουθήσει ένα παρόμοιο πρόγραμμα κυκλοφορίας για το Redmi K40 με του K30, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να δούμε το μοντέλο entry-level πριν από το τέλος του 2020. Υπήρχε μεγαλύτερη αναμονή για το K30 Pro και το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί με τη σειρά Redmi K40, με το K40 Pro, που πιθανότατα να εμφανιστεί το πρώτο τρίμηνο του 2021.

 

[signoff]

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο