Μια αναπάντεχη «απόδραση» έκανε μια ηλεκτρική σκούπα-ρομπότ που «έφυγε» από ένα ξενοδοχείο Travelodge της Αγγλίας.
Η αυτόματη σκούπα δεν σταμάτησε ποτέ στην μπροστινή πόρτα του ξενοδοχείου, που βρίσκεται στο Κέιμπριτζ, και συνέχισε να «αγνοείται» και την επόμενη μέρα.
Το προσωπικό είπε πως η σκούπα, αφού βρέθηκε στον εξωτερικό χώρο, συνέχισε κανονικά την πορεία της. Αν και αντιλήφθηκαν σχεδόν αμέσως ότι έλειπε και ξεκίνησαν να την ψάχνουν, δεν κατάφερναν να την βρουν, σημειώνοντας πως «θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε».
Διάφοροι χρήστες στα social media αστειεύτηκαν πως ελπίζουν η σκούπα να απολαύσει τα ταξίδια της, καθώς «δεν έχει φυσικούς εχθρούς» στην άγρια φύση.
Τελικά βρέθηκε μια μέρα αργότερα, κάτω από έναν φράχτη, από έναν καθαριστή του ξενοδοχείου.
[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#0726db” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]
Το προσωπικό του ξενοδοχείου δημοσίευσε την ιστορία της αστείας απόδρασης στα social media, ζητώντας να επιστραφεί η σκούπα, εάν βρεθεί.
«Η σκούπα ξεσκονίστηκε και επέστρεψε χαρούμενη στο ράφι με την υπόλοιπη οικογένεια ρομπότ», επιβεβαίωσε το ξενοδοχείο.
[signoff]
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας και ακόμη περισσότερες στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.
Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.
Unpackman