26.2 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024

Θα θέλατε να δείτε το Xiaomi Mi4 με Windows 10.0!?

Όχι δεν σας κάνω πλάκα, ούτε είναι ακόμα πρωταπριλιά, είναι επίσημη ανακοίνωση της Microsoft στην WinHEC πριν μερικές ημέρες!
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης WinHEC, η Microsoft ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα των Windows Phone 10,0 για Xiaomi Mi4 τα οποία σύντομα θα τελειοποιηθούν και θα είναι έτοιμα για downloads για την κοινότητα της Xiaomi. Οι χρήστες του Mi4 θα κληθούν να δοκιμάσουν την έκδοση Technical Preview της ROM. 

Μέσω ενός νέου προγράμματος και με την Xiaomi, έναν από τους κορυφαίους διανομείς smartphone στον κόσμο, μια επίλεκτη ομάδα χρηστών του Xiaomi Mi4 θα κληθούν να βοηθήσουν στην δοκιμαστική έκδοση των Windows 10 συμβάλλοντας στην μελλοντική οριστική έκδοση του αργότερα αυτό το έτος. Οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν τα Windows 10 Technical Preview, να τα εγκαταστήσετε και να παρέχετε πολύτιμες πληροφορίες υποστήριξης στην Microsoft.
Σε καινούργια ανακοίνωση αναφέρεται ότι αυτή την εβδομάδα θα διατεθούν τα Windows 10 για τα Xiaomi Mi4. Όποιος λοιπόν έχει το εν λόγω κινητό και θέλει να βάλει τα Windows 10, μπορεί να κάνει εγγραφή εδώ και να δοκιμάσει.
Βέβαια δεν αναμένεται να υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε αυτό το επιχείρημα, αλλά σίγουρα είναι ενδιαφέρον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο