25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

The Last Duel – Δεν πάει καλά ταμειακώς η νέα ταινία του Riddley Scott

Ο Riddley Scott είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες της γενιάς του και όχι μόνο, με την νέα του ταινία The Last Duel, για την οποία σας αναφέραμε την άποψη μας, να μην πηγαίνει καλά στα ταμεία.

Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα της έκανε 1,8 εκ. δολάρια, ενώ λέγεται πως θα φτάσει μάξιμουμ μέχρι 4,5 εκ., δηλαδή στα μισά και από τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις (που έκαναν λόγο για 10 εκ. δολάρια).

H ταινία διαδραματίζεται στη Γαλλία του 14ου αιώνα και διηγείται την ιστορία της τελευταίας νομικά εγκεκριμένης μονομαχίας στη χώρα για λόγους τιμής. Τη μονομαχία την προκαλεί ένας ιππότης που επιστρέφει από τον πόλεμο και μαθαίνει πως ένας φίλος του έχει βιάσει τη σύζυγό του. Κανείς δεν πιστεύει τη σύζυγο και ο ιππότης ζητά από τον βασιλιά να εγκρίνει το αίτημά του για μονομαχία. Αν όμως χάσει, η γυναίκα του θα καεί στην πυρά για την ψευδή κατηγορία.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Στην ταινία του Riddley Scott, “The Last Duel,” παίζουν οι Adam Driver, Matt Damon, Ben Affleck, Jodie Comer, Harriet Walter, Brian F. Mulvey, Ian Pirie, σε μια παραγωγή των Disney/Fox

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο