25.9 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2024

Θέλετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση Qualcomm Snapdragon Tech Summit 2020 ζωντανά!? Δείτε τον νέο Snapdragon 888(!?) εδώ!!!

Επιτέλους μπήκει τελικά ο Δεκέμβριος, που σημαίνει ότι είναι ώρα για την ετήσια Qualcomm Snapdragon Tech Summit.

Όπως είναι ο κανόνας φέτος, λόγο της πανδημίας κορονοϊού, το συνέδριο θα είναι εικονικό, διαδικτυακό, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούμε να το παρακολουθήσουμε όλοι από όλο τον κόσμο!

Συνήθως, η εταιρεία επεξεργαστή του Σαν Ντιέγκο ανακοινώνει το τελευταίο chipset της για τα smartphone και δεν περιμένουμε τίποτα έξω από το συνηθισμένο εδώ – η νέα σειρά Snapdragon 8 αναμενόταν προηγουμένως να ονομάζεται 875, αλλά σήμερα αρκετοί αναλυτές λένε ότι η Qualcomm θα πάει με 888 αντ ‘αυτού . Μπορείτε να συντονιστείτε στη ζωντανή ροή παρακάτω στις 7:00 PST / 10AM EST / 3PM GMT για να μάθετε ποια είναι η σωστή.

Ούτως ή άλλως, το chip αναμένεται να χρησιμοποιεί τον εξαιρετικά ισχυρό πυρήνα επεξεργαστή X1 της ARM και να επιφέρει σημαντική αύξηση της απόδοσης. Παράλληλα θα πρέπει να δούμε επίσης μια πλατφόρμα ανώτερης μεσαίας κατηγορίας – οι πρώτες φήμες υποδηλώνουν ότι θα ονομάζεται Snapdragon 775G.

Ανώτερα στελέχη από τη Sony, τη OnePlus και τη Xiaomi θα συμμετάσχουν στη σύνοδο κορυφής, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε από τις εταιρείες τους να είναι μεταξύ εκείνων που θα δεσμευτούν να κυκλοφορήσουν smartphone με τα νέα τσιπ στις αρχές του 2021.

Παραδοσιακά, ο Cristiano Amon, πρόεδρος της Qualcomm, θα δώσει βασικές λεπτομέρειες μόνο για τους νέους επεξεργαστές από την πρώτη ημέρα του συνεδρίου. Η δεύτερη μέρα, που είναι αύριο, είναι όταν θα ακούσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτά και θα έχουμε το πλήρες φύλλο προδιαγραφών.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο