30.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Την Ημέρα της Γης γιόρτασε η LG

Η LG Electronics (LG) για τον εορτασμό της Ημέρας της Γης στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνεργάστηκε με την Green Chip Recycling για να φιλοξενήσει ένα E-Waste Drive στο New Jersey, παρέχοντας στους κατοίκους έναν ασφαλή και υπεύθυνο τρόπο διάθεσης ηλεκτρονικών απορριμμάτων και υποστηρίζοντας την προστασία του περιβάλλοντος. Το ίδιο Σαββατοκύριακο, η εταιρεία χορήγησε επίσης το YCFL (Youth Council of Fort Lee) Color Run, προωθώντας την ένταξη και την ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία.

Το E-Waste Drive της LG προτρέπει τους πελάτες να απορρίπτουν υπεύθυνα ανεπιθύμητες ηλεκτρονικές συσκευές. Υλοποιώντας τη μεγαλύτερη δέσμευση της εταιρείας για τη βιωσιμότητα, το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης της LG αναπτύχθηκε για να βοηθήσει στη διατήρηση της ενέργειας, καθώς η ανακύκλωση εμποδίζει τα επαναχρησιμοποιήσιμα εξαρτήματα να πάνε σε χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων, γεγονός που μειώνει την ανάγκη για εξόρυξη ή παραγωγή νέων υλικών. Μόνο το 2022, η LG έχει ανακυκλώσει περισσότερους από 22.226 τόνους CED (Καλυπτόμενες Ηλεκτρονικές Συσκευές) από desktops, τηλεοράσεις, εκτυπωτές και άλλο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Η LG γιόρτασε την Ημέρα της Γης

Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Βόρεια Αμερική στο New Jersey. Εκτός από την εκδήλωση, οι πελάτες της LG μπόρεσαν να ανακυκλώσουν μεταχειρισμένα προϊόντα μέσω του προγράμματος επιστροφής της LG σε ολόκληρη τη χώρα χωρίς κόστος ή μέσω ενός τοπικού σημείου παράδοσης που ήταν πιο κοντά τους.

Το ίδιο Σαββατοκύριακο με το E-Waste Drive, η LG αύξησε επίσης την ευαισθητοποίηση για τη διαφορετικότητα, τη συμπεριληπτικότητα και την ισότητα μεταξύ των ατόμων με αναπηρία μέσω της χορηγίας της στο 2023 Color Run της YCFL για τους φίλους των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες. Το Συμβούλιο Νεολαίας του Fort Lee είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αποτελείται από μαθητές γυμνασίου που κατοικούν στην κομητεία Μπέργκεν, οι οποίοι προσπαθούν να προωθήσουν μια θετική αλλαγή στην κοινότητα.

Η σχέση της LG με το YCFL χρονολογείται από αρκετά χρόνια, ξεκινώντας το 2018, όταν η LG δώρισε για πρώτη φορά ειδικά σχεδιασμένους κάδους ανακύκλωσης για να τοποθετηθούν σε δημοφιλείς περιοχές στο Fort Lee, όπως η Δημόσια Βιβλιοθήκη Fort Lee, το Γυμνάσιο Fort Lee, το Community Center και η περιοχή Main Street. Η LG συνέχισε από τότε να υποστηρίζει αυτό το πρόγραμμα YCFL, καθώς και άλλα.

Το YCFL Color Run πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Κέντρο του Fort Lee στις 22 Απριλίου. Η εκδήλωση χρωμάτων πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου, όπου οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να ζήσουν το LG Inspiration Lab, μια διαδραστική εκπαιδευτική εμπειρία σχεδιασμένη για την προώθηση της εκμάθησης STEAM με διασκεδαστικό τρόπο για τους μαθητές και για την έμπνευση μελλοντικών καινοτόμων μέσω της τεχνολογίας της LG.

Η LG είναι αφοσιωμένη στο να έχει θετικό αντίκτυπο στις κοινότητες σε όλον τον κόσμο και θα συνεχίσει να ευαισθητοποιεί σχετικά με την υπεύθυνη ανακύκλωση, τη διαφορετικότητα και τη συμπεριληπτικότητα μέσω διαφόρων κοινοτικών εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών.

ΠΗΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο