27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Android Auto πολλές φορές κρασάρει με την λύση να είναι μεγάλος μπελάς!

Ενώ το Android Auto λειτουργεί μια χαρά για ορισμένους, η εφαρμογή πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο για άλλους, ειδικά μετά την εγκατάσταση των ενημερώσεων που κυκλοφόρησε η Google. Και το ακόμη χειρότερο είναι ότι δεν είναι μόνο μια ενημέρωση Android Auto που μπορεί να καταστρέψει την όλη εμπειρία, αλλά και νέες εκδόσεις των σχετικών εφαρμογών, όπως το Google και οι Χάρτες Google.

Στα τέλη του 2021, ορισμένοι άτυχοι άνθρωποι εκεί έξω αντιμετώπισαν ένα σφάλμα στο Android Auto που εμφανίστηκε εντελώς απροσδόκητα. Η εφαρμογή άρχισε να παγώνει χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, με τους περισσότερους από αυτούς να ισχυρίζονται ότι αυτή η συμπεριφορά εισήχθη από μια πρόσφατη ενημέρωση.

Το Android Auto που δεν λειτουργεί πλέον δεν αποτελεί απαραιτήτως έκπληξη, καθώς τέτοια σφάλματα συναντώνται περιστασιακά. Αλλά από την άλλη, η λύση που έχουν συναντήσει μερικοί άνθρωποι είναι ένας τεράστιος μπελάς.

[su_button url=”https://itechnews.gr/2020/04/itechnews-gr-tora-pia-episima-kai-sta-google/” target=”blank” style=”bubbles” background=”#5d9e17″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”https://itechnews.gr/wp-content/uploads/2021/08/google_news.jpg” icon_color=”#060606″ text_shadow=”2px 2px 2px #000000″ rel=”lightbox”]Ακολουθήστε το iTechNews.gr στο Google News! Παρακολουθήστε τα τελευταία νέα, τάσεις, αξεσουάρ και παρουσιάσεις[/su_button]

Πρώτα και κύρια, κάποιος λέει ότι η επαναφορά του τηλεφώνου και η επαναδιαμόρφωση του συνόλου από την αρχή είναι το μόνο πράγμα που λειτουργεί για να τεθεί ξανά σε λειτουργία το Android Auto.

Προφανώς, είναι αυτονόητο ότι το να το κάνετε αυτό κάθε φορά που βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι δεν είναι μόνο μεγάλη ταλαιπωρία αλλά και σχεδόν αδύνατο.

Άλλοι, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι πρέπει απλώς να σβήσουν τον κινητήρα και στη συνέχεια να περιμένουν περίπου 10 λεπτά πριν συνδέσουν την κινητή συσκευή και πραγματοποιήσουν τη σύνδεση με την κεντρική μονάδα. Όταν εκκινείται ο κινητήρας, το Android Auto φορτώνει σωστά, προφανώς μέχρι να παγώσει ξανά σε τυχαίες στιγμές.

Ένα μέλος της ομάδας του Android Auto λέει ότι όλες οι αναφορές έχουν ήδη υποβληθεί στους προγραμματιστές, αλλά απαιτούνται πρόσθετες πληροφορίες για να μπορέσει να κυκλοφορήσει μια επιδιόρθωση. Φυσικά, δεν υπάρχει ETA για το πότε θα μπορούσε να επιλυθεί το πρόβλημα, επομένως η μόνη σας επιλογή είναι να διατηρήσετε το Android Auto ενημερωμένο και να χρησιμοποιήσετε έναν από τους επίπονους τρόπους αντιμετώπισης που αναφέρονται παραπάνω.

 

[signoff]

 

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο