27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Το Bluetooth ηχείο της Xiaomi για το “ΣΑΛΟΝΙ” σου με Google Assistant, WIFI και μισοτιμής… Στα 42€!!! Original Xiaomi Art AI bluetooth Speaker

Η τιμή είναι η χαμηλότερη που έπαιξε ποτέ!!!

Είναι πανέμορφο… (άρα για το σαλόνι σου) με RGB ambient φωτισμό Aurora Light Strip, με Google Assistant, WIFI, με DTS για τους γνώστες, με Ingenious Modulation Sound Unit, με την 3η γενιά της  Xiao Ai, Xiaomi loT platform και ένα σκασμό άλλα πράγματα…

Σε τιμή που θα έπαιρνες 2ο – 3ης μάρκας ηχείο Bluetooth….

Original Xiaomi Art AI Speaker Smart Google Assistant WIFI bluetooth Speaker Stereo Subwoofer Smart Control Soundbar with Mic σε τιμή;;; 42€ από το Banggood με κουπόνι BGe01d23 και με ασφαλή χωρίς τελωνείο μέθοδο αποστολής EU Priority line.
Link: https://bit.ly/3COXCDT

 

Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ: 
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

[signoff]

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
    • Σ’ ευχαριστώ πολύ για το feedback. Η χαμηλότερη τιμή αφορά το Banggood από όπου και η προσφορά. Δεν γνωρίζαμε ότι υπάρχει στην Ελληνική αγορά και σ’ αυτήν την τιμή. Το feedback σου είναι και ο λόγος που δεν αναδημοσιεύσαμε την προσφορά.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο