27.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

To Chuwi Corebook είναι live στο Ιndiegogo!

Η Chuwi Greece είναι μία εταιρεία που συνεργάζεται με το iTechNews.gr και μέσω αυτή της συνεργασίας έχουμε την δυνατότητα ότι καινούργιο μας ετοιμάζει αυτή η πολύ καλή και δυνατή εταιρεία! Έτσι μας ανακοίνωσε ότι η νέα της ναυαρχίδα Chuwi Corebook, παίρνει επίσημα σάρκα και οστά μέσα από την καμπάνια της στο Indiegogo και η οποία αναμένετε να δημιουργήσει μια νέα αυτοκρατορία. Ας δούμε όμως τι το εντυπωσιακό έχει να μας παρουσιάσει.

Στην τελευταία καμπάνια της η Chuwi αναφορικά με το Surbook, είχε συγκεντρώσει περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια. Τώρα, επανέρχεται στο Indiegogo με το CoreBook.

Το Corebook είναι μια δυναμική 2in1 συσκευή. Μοιάζει πάρα πολύ με το iPad Pro , αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά και τιμολόγηση.

Έρχεται με τον 4 πύρινο επεξεργαστή Intel Core m3, με πάνω από 2.6Ghz σαν μέγιστη συχνότητα, για να σας δώσει καταπληκτικές αποδόσεις τόσο στην δουλειά όσο και στα παιχνίδια.

Παράλληλα, με την ισχυρή κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 615 μπορείτε να παρακολουθήσετε με ευκολία 4Κ βίντεο και να παίξετε 3D παιχνίδια.

Με τα 6GB DDR3 μνήμη RAM ,το multitasking δεν θα είναι πια πρόβλημα . Ο τεράστιος 128GB eMMC 5.1 αποθηκευτικός χώρος του θα ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη καθώς θα μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλα αρχεία και ταινίες.

Έρχεται μαζί με μια 13.3-ιντσών FHD οθόνη, που περιλαμβάνει την ανεπτυγμένη ΟGS full laminate τεχνολογία, η οποία μας δίνει φυσικότητα, πιο καθαρές αντιθέσεις και ζωντανά χρώματα. Oι μοναδικές στρογγυλοποιημένες γωνίες του 2.5D κυρτού γυαλιού δεν το κάνουν το Corebook απλώς να φαίνεται όμορφο , αλλά του δίνουν ένα εργονομικό design που ταιριάζει περισσότερο στα χέρια σας . Μπροστά, υπάρχει ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων για να μπορείτε να ξεκλειδώνετε το Corebook με ένα σας και μόνο άγγιγμα.

Το Corebook περιλαμβάνει μια θύρα USB 3.0 τύπου C για να το φορτίζετε, να μεταφέρετε δεδομένα μέσω USB ή να μεταδίδεται εικόνες και βίντεο μέσω ενός προτζέκτορα . Περιλαμβάνεται 37Wh μεγάλης διάρκειας μπαταρίας προσφέροντάς περισσότερο από 8 ώρες καθημερινής χρήσης. Μαζί με τον 12V/3A (36W) γρήγορο φορτιστή μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε περίπου 3 ώρες.

Μαζί με το ενσωματωμένο stepless ευρυγώνιο πληκτρολόγιο , μπορεί να μετατραπεί και σε laptop καθώς επιτρέπει την μετακίνηση της οθόνης από 0 έως 165 μοίρες. Τα 1024 επίπεδα ευαισθησίας πίεσης του Stylus καθώς και οι λιγότερο από τις 30 μοίρες γωνίες γραψίματος, θα σας δώσουν μια φανταστική εμπειρία πένας. Όσον αναφορά το λειτουργικό σύστημα , τρέχει με την έκδοση Windows 10 Ηοme.

Τέλος, η early bird τιμή του στο Corebook είναι 459 δολάρια, συμπεριλαμβανόμενης 23% έκπτωσης . Για όλο το set, που περιλαμβάνει πληκτρολόγιο και πενάκι, η τιμή του ανέρχεται στα 499 δολάρια με 26% έκπτωση. Και οι 2 παρτίδες έχουν 200 κομμάτια διαθέσιμα. Εάν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή ,γίνετε backers του Corebook εδώ: https://goo.gl/DQjdbF

Πρόσθετη πληροφορία: Η Super early bird τιμή του θα σταλεί σε αυτούς που έχουν ήδη εγγραφεί στο site από πριν. Ακόμα, 300 μόνο κομμάτια είναι διαθέσιμα εκ των οποίων τα 20 περιλαμβάνουν μόνο το Corebook και τα υπόλοιπα 250 ολόκληρο το πακέτο (πενάκι και πληκτρολόγιο). Ποιος θα τα πάρει λοιπόν πρώτος!?

Επίσης πολύ βασικό είναι να μην ξεχάσετε είτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook ή να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας ώστε να ενημερωθείτε άμεσα με ότι νέο υπάρχει.

[fblike]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο